• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sıralama

Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
arkadaşlar merhaba

ekteki dosyalarda teog başarı yüzdeleri var.ben ilçe geneli başarı ortalamasına göre ders ders büyükten küçüğe sıralama yapmak istiyorum.sıralama yaptıktan sonra ilçe ortalamasının altında kalanlar kırmızı ilçe ortalamasının üzerinde olanlar yeşil olsun.renklendirme farklı da olabilir.

Ekli dosyalar

selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Son düzenleme:
üstad ellerine sağlık.yalnız yeni verileri girmek için nasıl bir yol izleyeceğiz.

selam,
ben yeni veri olmayacak sandım. Gönderilenlerin bir sıralaması şeklinde algıladım.
Yeni veri derken neyi kastediyorsunuz. Neler olacak? Yazarsanız dosyayı güncellemeye çalışırım
Kolay gelsin

üstad bu yılın 2.doneminde de teog sınavı yapılacak orada elde edilen veriler girilecek.

kaç adet TEOG sınavı olacak. 2013 -2014 te sadece 1. Dönem var. 2014 - 2015 te 2. Dönem de mi sınav olacak. Gelecek yıllardaki sınavlar nereye yazılacak..

üstad sınavlar yapıldıkça ekleme yapılacak.

Üstad user form aracılığıyla yapılabilir mi?istediğim yapılacak dosya tüm yıllarda kullanılabilsin.

OK. O zaman Veri giriş sayfasını değiştirmek lazım. Üzerinde çalışayım. Gece gönderirim. Anladığım kadarıyla 2013-2014 te sadece 1. Dönem ama ilerleyen yıllarda her iki dönem de sınav olacak. Bu böyle sürüp gidecek. yanılıyor muyum.

selam
user form ben bilmiyorum. Eğer böyle birşeyler isterseniz user form Bilen arkadaşlar yardım ederler diye düşünüyorum.

Üstad 2013-2014 2.doneminde de yapıldı. Üstad her eğitim öğretim yılının 1.ve 2.dönemlerinde yapılıyor.

Üstad userform şart değil.sadece bir öneriydi sizin için uygun yöntem hangisi ise onunla yapabilirsiniz.

2013-2014 2. dönem sonuçları gönderilen ekler içinde yok.

Üstad onu bu sene ki 2.dönemde yapılacak olan sinavla karşılaştıracağım.

o zaman nasıl bir şey görmek istiyorsunuz.
dönemlerin kendi arasında ( yani 2013-2014 1. dönem , 2014-2015 , 2015-2016 ... 1.dönem gibi ) karşılaştırılması şeklinde mi olacak. Aynı gösterim içinde her iki dönem de olmayacak mı?

Üstad sizi de çok yordum hakkınızı helal edin.üstad hem dönemler arasında (örneğin 2013-2014 1.donem 2014-2015 1.donem) hem de aynı yılın farkĺı dönemleri (2013-2014 1.donem-2013-2014 2.donem) hem de dönem (2014-2015 1.donem)olarak karşılaştırma yapılacak.

Son düzenleme:
Kusuruma bakmayın ama son dediğinizden hiçbirşey anlamadım. Yapılan dosyada da karşılaştırma diye bir şey yok. Sizin gönderdiklerinizde de..

Ben yanlış yazdım sıralama olacak.

sayın sakman26;

konu ile alakalı bir gelişme var mı?

Geri