Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Ben bir sorun göremedim.
"yeni 3 adet fatura girişi yaptım eski bilgilerde var." derken gönderdiğiniz sayfadaki verileri mi kastediyorsunuz.?
Tablodaki kodlar hiçbir şekilde hiçbir sayfadan silme işlemi yapmıyor.
FATURA GİRİŞİ sayfasında M sütunundaki gri hücrelerdeki formül,
İlgili sayfada M sütununda FATURA GİRİŞİ sayfasındaki B,C,D sütunlarındaki verinin aynısını kontrol eder eğer varsa makro ilgili satırı pas geçer. Böylece aynı verinin tekrar gönderilmesi engellenir.
Bunun dışında restoran,lokal,otel ve diğer sayfalarında M1 hücresine yazacağınız sütun adı ile artan yada azalan sıralama yaparak sıra nosunu yeniden düzenlersiniz.
Bunun dışında isteğinizi ya ben anlamadım yada siz anlatamadınız.
Daha net bilgilendirirseniz tekrar bakarım.
İyi çalışmalar.
Not: Daha önceki deneme verilerini sayfalardan (A-M sütun aralığı) seçerek delete ile silin.
sayın muygun
fatura girişi bölümünde departmanı restoran olarak seçtim. Departman aktar butonuna bastım.
sonra yanlışlık oldugunu farkettim. depermanı Lokal olarak seçip tekrar departman aktar butonuna bastığımda hem restoranda görünüyor hemde Lokal de görünüyor. Restoranda görnmemesi lazım.
iyi çalışmalar teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.