• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sıralama fonksiyonu

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
merhaba ben rakamları sağdan sola kıyaslayıp küçükten büyüğe değilde soldan sağa doğru kıyaslama yaparak sıralamayı nasıl yapabilrim tşk.ler

Merhaba,

Sorunuz açık değil, soldan sağa dan kastınız nedir, dosya üzerinde olmasını istediğiniz sıramayı manuel olarak girerek tekrar dosyayı eklermisiniz..

slm espiyonajl normal veri sıralaması sağdan birler basamağından başlayarak sıralıyor ben soldan hizalama yaparak sıralasın istiyorum örneğin : 1: 7701, 2: 66000, 3: 88800, 4: 111111 sağdan basamaklara göre küçükten büyüğe göre sıralamadır. 1: 111111 2: 66000 3: 7701 4: 88880 böyle olsun istiyorum nasıl yapabilirim büyükten küçüğe değil yalnız onun zaten yapabiliyoruz tşk.ler

Merhaba,

Örnek dosyayı inclermisiniz. İstediğiniz bu mu?

Detalı bilgi için linki inceleyiniz..

Sıralama Fonksiyonu Uygulamaları

yazdığınız linke bakmıştım tam benim anlattığıma uymuyor teşekkür ederim ek dosyada yaptığınız formul benim istediğim sıralama olmuş E sütunundaki yani, yalnız bu sıralamaya göre bir sıra numarası atamasını nasıl yapabiliriz e2 deki değerin solundaki hücreye 1 e3 deki hücrenin solundaki hücreye 2 gibi sıra numarası versin nasıl uygularız teşekkür ederim

Merhaba,

Sorunuzu tam anlayamadım. Dosya üzerinde manuel değerler girerek açıklarmısınız..

Örnek bir dosya ekledim. İstediğiniz bu mu?

Slm rakamları sırlama yaparken sağdan basamaklama yaparak sıralanıyor ben soldan basamaklama yaparak sıralamayı nasıl yaptırabilirim teşekkürler

Geri