Ekte gördüğünüz örnek dosyadaki gibi bir verimlilik takip çizelgesi yapmak istiyorum. Veri giriş sayfasına girdiğim verileri, yine veri giriş sayfasında bulunan personel adına göre, ilgili sayfaya kayıt edecek ve personel sayfasındaki ön görülen ve olması gereken üretim miktarlarını da, veri giriş sayfasındaki tezgah kapasitelerinden alacağı değer ile hesaplayacak.
Örnek vermek gerekirse,
Cengiz isimli çalışanın, PRES 5 tezgahında yaptığı işi, Cengiz isimli çalışanın kendi sayfasına ekleyecek ve üretim miktarlarını hesaplarken, Tezgah kapasiteleri sayfasından, PRES 5' e ait dakika başına üretim miktarını alacak.
Ancak tüm bunları yaparken, yen girilen veriyi, personel sayfasının, sıradaki boş satırına yaptırmam gerekiyor.
Böyle bir şey mümkün müdür acaba? Şimdiden teşekkürler.
Örnek dosyam ektedir.
Örnek vermek gerekirse,
Cengiz isimli çalışanın, PRES 5 tezgahında yaptığı işi, Cengiz isimli çalışanın kendi sayfasına ekleyecek ve üretim miktarlarını hesaplarken, Tezgah kapasiteleri sayfasından, PRES 5' e ait dakika başına üretim miktarını alacak.
Ancak tüm bunları yaparken, yen girilen veriyi, personel sayfasının, sıradaki boş satırına yaptırmam gerekiyor.
Böyle bir şey mümkün müdür acaba? Şimdiden teşekkürler.
Örnek dosyam ektedir.