• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sipariş ve Sevkiyat takip

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle aşağıdaki isteyeceklerimi yapabilecek seviyede excel bilmiyorum.
Sizden ricam bana yarımcı olmanız, gerekirse bir arkadaş bana ücret karşılığıda yapabilir.
Ürünlerimizi sevk ederken çeki listesi dediğimiz bir liste hazırlayıp, bununla ürünlerimizi sevk ediyoruz. Sayfa kopyalama işlemi ile de bunları takip altına alıyoruz. Sıkıntımız şu; Biz gelen siparişleri sisteme girmediğimizden ve siparişleri genelde parça parça yolladığımızdan acaba ne kadar yollamıştık diye hep geriye dönüyor, ve o firmanın çeki listesini inceliyoruz. Aslında bunu muhasebe programında kolay bir şekilde yapabiliriz ama beden ve ürünlerin çok sayıda olması sebebiyle çok sayıda ürün kartı açmamız gerekiyor ve de bu faturaya sığamayacak hale geliyor.Buyüzden ürünleri beden beden değil de sadece model ve renk olarak faturalandırıyorum. Sizden ricam bir dosya yollayacağım onu incelemen. Bu dosya bizim sevkiyat föyümüz(çeki listesi) benim isteğim genel bir sipariş sayfası hazırlayıp gelen siparişleri oraya yazıp, benim sevkiyat dosyamı oluşturup ürünleri sevk etmem ile miktarların azalması.
Her firmanın ayrı sevkiyat formu var.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar yeni bir sayfa ekledim kendimce yapmak istediğimi ilk sayfaya bakarsanız anlarsınız.

Ekli dosyalar

arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu?

Geri