• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sipariş takip programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Arkadaşlar çok güzel ve bence zevkli bir problemim var.Bu programı yapmanın uzman arkadaşların ayrıca hoşuna gideceğini düşünüyorum.
Biz kumaşı kesiyoruz ve dikim atölyelerine dikmesi için gönderiyoruz.Onlarda bize ben bu elbiseyi şu tarihe kadar dikerim diye bir termin tarihi veriyor.Biz ekteki dosyada yazan ek malzemeleri(aksesuarları kemer , fermuar vb) bu tarihten önce dikimcinin eline vermeliyiz ki dikimini yapsın.Her malzemenin termin tarihini ekte yine sütunlar halinde yazdım.Problem şu ben dikimcinin bize verdiği termin tarihine göre kendim temin edeceğim malzemelerin temin(termin) tarihini karşılaştırarak verimli bir şekilde nasıl takip edebilirim?
Yani ben bilmeliyim ki ha şu dikim atölyesinin elinde şu malzemeler eksik şu tarihe kadar da dikecek elbiseyi.Eksik olan malzemeler hangi tarih geliyor bunları özet bir şekilde okuyabilmeliyim. VBA ile olur diye düşünmüştüm. Bu arada dosyadaki sarı ile işaretlediğim temin edilenler kırmızı ise eksik malzemesi olan modelleri işaret etmekte(örnek olarak tabi).

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri