Sipariş Takip Programı

Excel Vers. ve Dili
2003 tr - ing
2007 tr
Sayfa1 veya herhangi bir sayfaya A-B-C-D-E-F sütunlarına sırası ile A sutununa Müşteri kodunu yazıyoruz. Devamındaki Sütunlara adres tel vs... bilgileri giriyoruz. Oluşturacağımız userform da müşteri ComboBox a veya Texbox a müşteri kodunu girdiğimizde müşterinin diğer bilgilerini otomatik çağırsa. Adres tel vs... Devamında da oluşturacağım sutunlara siparişleri girilecek.

Benim çözemediğim a sutunun çağırınca tek geliyor. A sutununa bilgiyi girdikmi o kişinin b-c-d-e sutunundaki bilgileride otomatik gelsin.

Nasıl birşey yapabiliriz, fikri olan varmı.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-11-2020
Fikir vermesi dileğiyle...
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2013
bedri41 yaptığınız dosyayı beğendim buna uygun bir excel dosyasıda bana göre uyarlarmısınız?benimkinde ekstradan ürünün gittiği tarih ve geleceği tarih yer alacak.birde ürün geliş tarihi geldiği zaman uyarı verecek.mümkünmüdür acaba.bunu sizin dosyaya eklesenizde olur.olmadı bendeki excelide eklerim olmazsa.sizdeki daha iyi olur ama.başarılar kolay gele.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
04-11-2020
bedri41 yaptığınız dosyayı beğendim buna uygun bir excel dosyasıda bana göre uyarlarmısınız?benimkinde ekstradan ürünün gittiği tarih ve geleceği tarih yer alacak.birde ürün geliş tarihi geldiği zaman uyarı verecek.mümkünmüdür acaba.bunu sizin dosyaya eklesenizde olur.olmadı bendeki excelide eklerim olmazsa.sizdeki daha iyi olur ama.başarılar kolay gele.
Başlıklarınızın olduğu bir dosyayı eklerseniz, yardımcı olmaya çalışırım.
Kolay Gelsin

Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 - Türkçe
14-04-2021
Merhaba,

Bu programa iki ekleme yapmak istiyorum işimi çok iyi gören bir program oldu bu.

Ekte renkli olarak gösterdiğim yerlere iki sütun daha eklemek istiyorum. VBA konusunda detaylı bilgiye sahip değilim. Yardımcı olabilir misiniz?

Sütunlardan birine Tedarikçi, diğerine de Ürünün Durumu diye bir başlık eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar