• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sipariş kalemlerini userformla satırlara yazdırmak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Galus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam zaten butonu seçemediğim için sizi rahatsız ettim. Kod sayfasında iki tane "CommandButton1" ikisi de farklı. Biri UserForm1 de KAYDET tuşu. Diğeri UserForm2 de YAZDIR tuşu.

Saygılar...

Hocam,

Müşteri sayfasında CommandButton1 var. Tıklayınca UserForm1 getiriyor. Bu CommandButton1'in adını "Formu Aç" olarak nasıl değiştirebilirim ve de bu butonu diğer sayfalara nasıl kopyalıyabilirim?

Saygılar...

görünüm-araçcubukları-denetim araç kutusunu seç oradan sayfaya commandbutton ekleyebilirsin cetvel gibi bir işaret olacak tasarımmoduna alıp command button üzerine tıklarsan kod sayfasında "Private Sub CommandButton1_Click()" satırını görürsün altına kodunu yazabilirsin adını değiştirmek içinse sayfanın kod bölümündeyken commandbutton properties ayarlarında caption kısmına istedigini yazabilirsin

Hocam malesf bu buton seçilemiyor. Diğer sayfalar User Formu çağırmak için düğme koydum. Dediğiniz gibi buton koydum o zaman UserForm.2 Show debug veriyor program çalışmıyor.

Saygılar...

Sayfayı iptal ettim. Userformlardaki CommandButton1 leri iptal ettim.CommandButton2.3 yeniden oluşturdum. Sayfayı yeniden yaptım. Programı açınca süper çalışıyor. Userformu Aç (yeni yaptığım buton) CommandButton1 tıkladımda program yarıya kadar çalışıyor. "UserForm2.Show 0" satırı debug veriyor.

çalışmanın enson halini gönderirseniz düzeltirim yada sorun sadece userform2.show 0 satırıysa modalı silin(yani sıfırı)

Hocam 0 (sıfır) sildim. Herşey süper. Sonsuz teşekkürler... Sizi çok yorduk Allah (CC) razı olsun.

Saygılar...

Hocam 0 (sıfır) sildim. Herşey süper. Sonsuz teşekkürler... Sizi çok yorduk Allah (CC) razı olsun.

Saygılar...

ricaederim , yardımcı olabildiysem ne mutlu ALLAH (CC) cümlemizden razı olsun iyi çalışmalar.

Geri