• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sipariş Formu

Excel Vers. ve Dili
XP
Forumda arama yaptım ama benzer şeyler bulamadım, verilen örnekler çok kompleksti benim biraz basit bir iş, benzer konu açtıysam özür dileyeyim baştan,
Ekteki Dosyada Ürünler ve Siparişler diye iki ayrı sayfa var benim yapmak istediğim, açılışta bir form gelecek ve yeni satış dediğimizde bu form Ürünler sayfasındaki ürünü çekecek kişi oradan combobox yada checkbox ile ürünü seçecek, yanına fiyatı gelecek, yan tarafına adedi gelecek, karşı taraf birden fazla ürün alabilir, satışı bitir dediğimizde toplam fiyatı yazacak. Bunuda Siparişler sayfasına ekleyecek.
Problem konusu şu belki daha açıklayıcı olur, biz geleneksel üretim yapan çiftçiyi destekleyen bir kooparatifiz, üretici ile tüketici birinci elden birleştiriyoruz bir bakıma, farklı yerlerde stant açtığımızda fiyatları bilmeyen arkadaşlarımıza yardımcı olabilecek, standaki yoğunluğu hafifletecek bir uygulama yapmak istedim. Stant açan arkadaş stokları girecek, tüm satış sonu kasa, elde kalan ürünüde göreceğiz.
bilmiyorum açıklamam yeterli oldu mu? işin iskeletinde yardımcı olursanız gerisi yapabilecek VBA bilgisine sahibim..
şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

emeğinize sağlık Hocam

kusura bakmayın bugün ancak internete girebildim. bu kadar kısa süre bu kadar güzel cevap beklemiyordum teşekkürler..

Geri