• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sınav Tayini

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
Cumamız Mübarek Olsun.

Ekli dosyamda VERİ ve FORM olmak üzere iki tane sayfam var.
VERİ sayfasında:
1 - Birinci, İkinci Üçüncü ve Dördüncü olmak üzere oturumda görevli personel ve personel sayısı mevcut.
2 - Aynı sayfa da Personel Listesi mevcut. Bu Liste de Oturumlara göre personel seçiyor ve görevlendiriyoruz.
FORUM sayfasında :
Görevlendirilen personellerin aktarıldığı bölüm.

YAPILACAK İŞLEM :
1 - Veri Sayfasında Birinci oturumda görevlendirme yapıldıktan sonra KONTROL ET butonu ile BİRİNCİ OTURUM İÇİN olan yerde sayı kadar görevlendirme yapılmış ise atanma kısmına "ATANDI" fazla seçim olduysa "HATA" Eksik seçim olduysa "EKSİK" yazacak.
2 - Veri Sayfasında İkinci oturumda görevlendirme yapıldıktan sonra KONTROL ET butonu ile İKİNCİ OTURUM İÇİN olan yerde sayı kadar görevlendirme yapılmış ise atanma kısmına "ATANDI" fazla seçim olduysa "HATA" Eksik seçim olduysa "EKSİK" yazacak.
3 - Veri Sayfasında Üçüncü oturumda görevlendirme yapıldıktan sonra KONTROL ET butonu ile ÜÇÜNCÜ OTURUM İÇİN olan yerde sayı kadar görevlendirme yapılmış ise atanma kısmına "ATANDI" fazla seçim olduysa "HATA" Eksik seçim olduysa "EKSİK" yazacak.
4 - Veri Sayfasında Dördüncü oturumda görevlendirme yapıldıktan sonra KONTROL ET butonu ile DÖRDÜNCÜ OTURUM İÇİN olan yerde sayı kadar görevlendirme yapılmış ise atanma kısmına "ATANDI" fazla seçim olduysa "HATA" Eksik seçim olduysa "EKSİK" yazacak.

5 - Tüm görevlendirmeler yapıldıktan sonra VERİ sayfasında yer alan FORM SAYFASINA AKTAR butonu ile form sayfasına aktaracak.
Form sayfasında boş kalan satır kalırsa gizleyecek

Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlar için Teşekkür Ederim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Konu güncel. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Yardım talebinde bulunduğum dosyaya 117 kişi bakmış ama en ufak bir yazı yok.
Aklıma acaba excel de mümkün olmayan bir şey mi istedim? Nice zor dosyalar çözüldü. Kimse isteği gerçekleştirmekle mükellef değil, ilginç olan olumlu ya da olumsuz cevap verilmemiş olması.
Neyse bakabilirseniz ve bir cevap yazarsanız memnun olurum.

Saygılarımla

Yardım talebinde bulunduğum dosyaya 117 kişi bakmış ama en ufak bir yazı yok.
Aklıma acaba excel de mümkün olmayan bir şey mi istedim? Nice zor dosyalar çözüldü. Kimse isteği gerçekleştirmekle mükellef değil, ilginç olan olumlu ya da olumsuz cevap verilmemiş olması.
Neyse bakabilirseniz ve bir cevap yazarsanız memnun olurum.

Saygılarımla

Sayın sirkülasyon,
Sorunuzda, uzunca anlattığınız; koşulları , tanımları ve isteklerinizi:
Önce hiçbir veri bulunmayan dosya örneğinizi örnek verilerle doldurup, sonra da sonuçlandığında olması gereken hücrelerde, olması gereken bilgileri yazarsanız, bunların formül ve/veya macro ile yapılmasında emin olun cevap ve yardım alacaktınız.
Lütfen, cevap vermek isteyen tüm arkadaşlarımızın, sizin çok iyi bildiğiniz konuyu hiç bilmediklerini varsayınız, sadece çözüm için EXCEL bilgi ve deneyimlerini kullanacaklarını düşününüz.

Geri