- Excel Vers. ve Dili
- turkce
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 30-12-2024
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Ben tam olarak anlayamadım. Siz öğrenci misiniz? Ekte gönderdiğiniz soruların cevaplarını mı istiyorsunuz?Selamlar,
tekrar yine excel sınavlarımız var , yardımcı olabilir misiniz? arkdaşlar , Şimdiden Teşekkürler
Ben tam olarak anlayamadım. Siz öğrenci misiniz? Ekte gönderdiğiniz soruların cevaplarını mı istiyorsunuz?
Eğer öyleyse, soruların cevaplarını istemek yerine konuları anlamak yönünde sorular sormalısınız.
Konuları anlamak adına yardım istersen burada birçok kişi sana özel ders niteliğinde bile yardım eder.Evet sorulan sorularin cevabi
Ben tam olarak anlayamadım. Siz öğrenci misiniz? Ekte gönderdiğiniz soruların cevaplarını mı istiyorsunuz?
Eğer öyleyse, soruların cevaplarını istemek yerine konuları anlamak yönünde sorular sormalısınız.
Konuları anlamak adına yardım istersen burada birçok kişi sana özel ders niteliğinde bile yardım eder.
Bu nasıl sınavmış sorular önceden veriliyor? Nerede hangi bölümde okuyorsun?
MerhabaMerhaba Muzaffer bey ,
aşçılık bölümü, yapıyorum ama olmuyor anlayamadım bi türlü , yardımcı olabilir misiniz?
Ben bilgisiz gençlerin yetişmesine katkı veremem. Cevap istiyorsanız emek verin. Muzaffer Bey'de aynısını söyledi ama görünen o ki karşılık bulamadı.
Eğitimini vermedikleri şeyi nasıl soruyorlar onu anlamadım.Bilgisizlik degil.. pc egitimi ve gerekli olan uygularmi egitimleri alamadimdan dolayi yazdim
Eğitimini vermedikleri şeyi nasıl soruyorlar onu anlamadım.
Muhtemelen eğitimi vermişlerdir, siz o derste yoktunuz/dinlemediniz/önemsemediniz vs artık nolduysa eksik eğitim almışsınız.
Ha tam tersi durum olan eğitimi vermedikleri şeyi de istemişlerse eğer şikayet etmek lazım o eğitimciyi.
Nasıl olsa hazır, internette destek alırlar diye bu şekilde birşey sormaları yanlış.
Bu yanlışların üstüne de hala örnek dosya oluşturmadan yardım bekliyorsanız daha da yanlış
Bi şekilde çaba gösterip örnek dosya oluşturup/oluşturtup/alıp paylaşarak yardım istemek en doğrusu olur.
Yoksa sizde burada bi nevi sınav yapıyomruşsunuz gibi olur![]()
Genç ortada soru yok. 2 adet resim var.
1987 yılında İktisat Fakültesinde 1 kere bile bilgisayar göremeden finalde bir bordro programı yazmamızı istemişlerdi. Derdini anlıyorum ama 2 sayfa gösteren bir resim atıp o dosyayı siz hazırlayıp cevaplarını verin diyorsan hazıra konuyorsundur. Sorularını bir dosya haline getirme hayretini göstersen yardım alma şansın var. Ama onu da yapmıyorsun. Hala laf yetiştiriyorsun. Kaç gün oldu, laf çok icraat yok.
Yardım istiyorsan eğer dosyası hazırla gönder kardeşim.Merhaba odevim hepsini istemiyorum sadece benim istedigim kullanacagim komutlar hangileri belitilirsenyeterli