• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sınav Görevlendirme Programı

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Uzmanlarım Hepiniz Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım.
Ekte bir ilçede yapılacak olan muhtelif sınavlar için görevlendirme yapması gereken bir dosya mevcut.

Tek koşul bir önceki sınavda görev alanları dikkate almayacak. Ta ki bir önceki sınavda görev almayan kişi sayısı görevlendirilecek kişi sayısından az olursa görev alanlardan tercih yapması gerekecek. Bu tercihi kullanıcıya sormalı ama orasını nasıl yapacağımı bilemediğim için siz değerli uzmanlarıma bıraktım.
Dağıtım şekli :
Bir Önceki Sınavda görev almayanlar arasında kıdem yılına göre dağıtacak.

Allah rızası için yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Kutlamanız için teşekkür ederim.
Ama kutlama ile ilgili bir başlık açıldı.
Burada sadece bizimle değilde tüm ulusla paylaşırsanız bu dileğinizi daha makbule geçecektir.
Kolay gelsin.
Uzmanlarım Hepiniz Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım.
Ekte bir ilçede yapılacak olan muhtelif sınavlar için görevlendirme yapması gereken bir dosya mevcut.

Tek koşul bir önceki sınavda görev alanları dikkate almayacak. Ta ki bir önceki sınavda görev almayan kişi sayısı görevlendirilecek kişi sayısından az olursa görev alanlardan tercih yapması gerekecek. Bu tercihi kullanıcıya sormalı ama orasını nasıl yapacağımı bilemediğim için siz değerli uzmanlarıma bıraktım.
Dağıtım şekli :
Bir Önceki Sınavda görev almayanlar arasında kıdem yılına göre dağıtacak.

Allah rızası için yardımlarınızı bekliyorum.

Haftaya sınav olunacak Elimde bu program hala hazır değil.
Uzmanlarımdan yardım istirham ediyorum...

Arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum: Bendeniz Doç. Dr. Abdullah KURT (Gazi Üni.)...

Kısaca problemimi arz edeyim: İlk defa yaptığım Bölüm Başkan Yardımcılığı görevim nedeniyle henüz yeni karşılaştığım Vize/Final sınavlarındaki Gözetmen görevlendirme işlemleri için bu işi biraz daha hızlandıracak bir programa ihtiyacım var (bendeki önceki arkadaşlar bu görevlendirme işini elle yapıyorlarmış, bazı görev çakışması ve adaletsiz dağılımlar biçiminde hatalar gerçekleşiyormuş).

Ekte yer alan dosyada gerekli bazı ön işlemleri tamamladım. Ancak sadece çeşitli şartlara bağlı olarak otomatik gözetmen ataması işinin nasıl yapılacağını açıkçası çözemedim...Ekteki dosyada yer alan "PROGRAM" sekmesindeki "GÖZETMEN ATAMA İŞLEMİNE BAŞLA" komutu/butonu yardımıyla otomatik gözetmen ataması yapılmasını istiyorum (bu sekmedeki B,C,D,E,F,G sütunlarını ben belirleyeceğim). Bu işlemin SIRASIYLA aşağıdaki şartlara göre yapılmasını istiyorum:

ŞART 1: Bir öğretim elemanının aynı ders için aynı gün ve aynı saate karşılık tek derslikte yapılacak bir sınavı varsa (bir tek sınav salonu var ve dersi veren öğretim elemanının başka hiçbir görevi yok!), en azından kendi sınavını kendisinin yapmasını ve başka bir öğretim elemanının gözetmen olarak görevlendirmemesini istiyorum.(ekli dosyada örnek sekmesindeki pembe dolgulu kısımlardaki gibi)

ŞART 2: Sınav görevlendirmelerinde "VERİ" sekmesindeki "GÖREV SAYISI" sütununda akademik kariyer, kıdem vb. kriterlere göre tanımlanacak "Görev Sayısı" (Şart 1 deki de dahil) kadar görevlendirmenin yapılması istenmektedir (burada tanımlanacak sayıdan fazla görev verilmemesi planlanmaktadır).

ŞART 3: Bir öğretim elemanının aynı gün ve saate karşılık gelen farklı 2 gözetmenlik görevinin olmaması (çakışmaması) gerekiyor…

Ekteki dosyanın düzeltilmiş son hali üzerinde, bu saydığım şartları ve işlemi nasıl yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...

Ekli dosyalar

Geri