• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sınav Belgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hsara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010
Merhaba arkadaşlar ekte bir örnek yapmaya çalıştım.Ancak bir sayfada on tane uyguluyorum.Benim için tek bir tuşla 10 000 baskı yapmam lazım.Ekteki çalışmamı o şekle getirebilmem için sürekli olarak veri ve hücresini manuel mi girmem gerekli.Bir bakabilir misiniz?
Teşekkürler...

Ekli dosyalar

Hocam linkleri inceledim ancak hala yapamadım.Siz yardımcı olamaz mısınız?

10.000 veri kasabilir. Benim masaüstü 460 veriyi 1,5 dakikada yaptı. Ben ayrıntılı olur diye hücre boyutlarını çok küçük tuttum. Dosyanın işlemi bitirmesini bekleyiniz.

Ekli dosyalar

Hocam eki indirdim.Ekte çıktı yazan yere lsitedeki veriler geliyor mu?

Hocam denemediniz mi? Liste sayfasında yaka kartı oluştur düğmesi var. Onu tıklayınız.

Hocam ben bunu arkalı önlü düşünmüştüm ön tarafa şablondaki veriler geliyor arka taraf için şablona farklı bir şey eklenir mi?

Hocam arka sayfa olayını çözdüm.Teşekkürler...Ellerinize sağlık...

Rica ederim Hocam. Size iyi çalışmalar. Bu arada dün Altın Üye olarak görünüyordunuz. Acaba sitede bir hata mı var? Bu sorumun size verdiğim cevapla alakası yok. Sadece sitede problem olup olmadığını anlamak için soruyorum.

Sorun yok sadece bir dosya aramıştım o yüzden sağolsunlar yardımcı oldular...

Vermiş oldugunuz yaka karti örneginde liste sayfasina bir sütun ekleyip, çikti sayfasida bu sütun bilgilerinin gelmesi için vba kodlarini nasil degistirmemiz gerekir...

. . .

Yaka kartı boyutu sabit kalarak, içerisine bir satırlık veri daha mı ilave etmek istiyorsunuz.

. . .

Degerli hocam bir konuda daha yardimci olmanizi istiyorum... hazirlamis oldugunuz yaka karti dosyasinda şablonlar bir sayfada alt alta 3 tane olucak sekilde nasil bir duzenleme yapmam gerekir...Şablonlar arasını ve kesme çizgisini bir kaç hücre daha açmak istiyorum...Ve çıktı sayfasında şablonlar yan yana geldiğinden verilerin çokluğuna göre 8 sayfadan sonraki şablonlar 58 sayfada çıkıyor...Bunları nasıl düzenleyebilirim acaba ...Teşekkür ettim...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri