DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
:yardim: ARKADAŞLAR ELİMDEKİ ŞİİRLERİ KİTAP HALİNE NASIL GETİREBİLİRİM
İÇİNDEKİLERE(İNDEKSE) TIKLAYINCA TIKLADIĞIM ŞİİR GELSİN İSTİYORUM.TEŞEKKURLER.:yardim:
Sayın Yurttaş bende birşeyi merak ediyorum.
Sizin eserlerinizde, değişiklik yapıp birşeyler eklemek istediğim zaman, bunu dosyaya kayıt edemiyorum. Ekteki resimde görüldüğü gibi bir hata uyarısı veriyor.
ActiveX denetimleri, XML genişletme paketi bilgileri ve Web bileşenleri içermesi ne anlama geliyor?
Kişisel Bilgileri dosya özelliklerinden kaldırmak ne için işe yarar?
Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Saygılar...
kardeşlerim teşekkur ederim özellikle yurttaş kardeş gönderdiğin örnek çok iyi bunu bana kısaca tarif edermisin nasıl yaptığını ör(dosya,aç )diye bi tarif etsen
teşekkur ederim
Sayın Yurttaş
Örneğinizdeki Veriler nerden geliyor Sade bir sayfa var ŞİİR Diye Bu verilerin mutlaka geldiği bir yer vardır.Biraz açıklayabilirmisiniz.
Bu önemli değil. Siz bu mesaja aldırmayarak yine kaydedin.
Çünkü ben bazen dosyayı gönderirken dosyadan benim kişisel bilgilerimi kaldır diye kaydediyorum. Bu gördüğünüz mesaj onun mesajı.
Bu mesajı almak istemiyorsanız:
Tools/Options/Security diyalog kutusunda, Remove personel information from file properties on save kutusunu boş bırakarak kaydedin.
Tools/Options/ BÖLÜMÜNE KADAR GELİYORUM Security diyalog VE Remove personel information from file properties on save SEÇENEĞİNİ GÖREMİYORUM.
YARDIM...
Çünkü ben bazen dosyayı gönderirken dosyadan benim kişisel bilgilerimi kaldır diye kaydediyorum. Bu gördüğünüz mesaj onun mesajı.
Tools/Options/Security diyalog kutusunda, Remove personel information from file properties on save kutusunu boş bırakarak kaydedin.
..
..