• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

şifreli web sayfasından web den veri al

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhabalar şifreli (sayfanın kullanıcı adı ve şifresi trafımdan biliniyor) web sayfasından aldığım tablolar var web den veri al yötemiyle. Bunların belirli aralıklarla yenilenmesi için makro kaydettim fakat sayfa şifreli olduğu için her seferinde webden veri al ı açıp sayfanın kullanıcı adı ve şifresini yazmam gerekiyor. Makro kaydını nasıl yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar konuyu açmadan önce açtıktan sonrada çok araştırdım çözüm bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim. Tam olarak takıldığım nokta makroyu kaydediyorum. Çalıştır dediğimde verilerin yenileneceği web sayfası şifreli olduğu için hata veriyor. Webden veri al ı tıklayıp sayfayı kullanıcı adı ve şifresini girip açıp makroyu çalıştırınca hata vermiyor. Her seferinde sayfayı açıp kullanıcı adı ve şifresini girmek istemiyorum

Ya çözüm yok yada sorum anlaşılmadı?

Merhaba

Evet sorunuzu kendinizden başka kimse anlamıyor niye derseniz.

1-örnek bir dosyanız yok
2-hangi web sitesine giriyorsunuz.
3-kendinizin söylediği gibi kullanıcı şifresi isteyen web sitesine ait şifre yok.
4-yukarıdaki bilgiler olmadan sizin bu sorunuza cevap vermek zor.

Web sitelerine giriş veya bu sitelerden veri almak oldukca zahmetli bir o kadarda karışık bir uygulama ve bazı sitelerdede güvenlik doğrulama uygulamaları var onun için sorunuza kim ne şekilde bir cevap verecek ?

Geri