• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

şifreli web sayfasından bilgi çekmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deba76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde tc ve d.tarihleri olan bir excel listesi var.
ekteki excel de veri almak istediğim web sayfası mevcut.
makro ile ilgili web sayfasından tc ve d.tarihlerini web sayfasına atmasını,ayrıca güvenlık sorgusunu manuel olarak gırmeyı devamında üyelik le ilgili kısma şifrelerimi girip, gelen penceredeki verileri yine excel de rapaorlamasını istiyorum yardım edermisiniz.İlgili bilgiler ekteki rapor dosyasında mevcut.

İlgilenecek arkadaşların " rapor.zip" dosyasına bakmalarını rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ustalar yardım lütfen

olabilirliği hakkında bir bilgi verirmisiniz?:frown:

şifreli web sayfasından bilgi çekmek hakkında yardım

Olumlu olumsuz bir cevap verecek kimse yokmu?

üstadlar yardımmmmmmmmmmmm

Yetkili arkadaşlara çağrı

özelden mesaj yazmak istemiyorum ama bilgisi olan arakadaşların da nasıl dıkkatını cekerek yardımlarını alacagımı bılmıyorum.

İlk soru tarihiniz ayın18'i, bu gün ayın 25'i, bunun muhakkak bir anlamı var, sorunuzun yanıtı olsaydı şimdiye kadar cevap verilmiş olurdu. Excel, Şifreli web sayfasından nasıl veri çekecek?, bu mantıklı mı?

İlk soru tarihiniz ayın18'i, bu gün ayın 25'i, bunun muhakkak bir anlamı var, sorunuzun yanıtı olsaydı şimdiye kadar cevap verilmiş olurdu. Excel, Şifreli web sayfasından nasıl veri çekecek?, bu mantıklı mı?

Sn Seyit Tiken,
Mantıksal olarak hakıl olabilirsiniz ama dosyayı açıp bakmadıgınızı dusunuyorum.incelerseniz ne istediğimi olabilirliğini görecekseniz. Yinede teşekkür ederim.SYG

Yarım talebim ve en azından olabilirliği hakkında bilgilernizi rica ediyorum

Sn Seyit Tiken,
''''''''ama dosyayı açıp bakmadıgınızı dusunuyorum.incelerseniz ne istediğimi olabilirliğini görecekseniz. Yinede teşekkür ederim.SYG''''''''

Arkadaşlar çok mu zor bır ıstek,o kadar bakan var ama yorum yapan yok!!!!!!!!!!!

Sayın deba76,

Bu çeşit çalışmaları birkaç yıldır yapmıyorum.

Yapabilmem için benim bir şekilde ilgili web sitesine bağlanabilmem gerekir.

Gördüğüm kadarıyla sitede güvenlik kodu var ve her sorgulmada güvenlik kodu değişiyor. Her sorgulama için belirli bir sayıyı göndermeniz gerektiğinden bu iş yorucu oluyor.

Bildiğim kadarıyla gov uzantılı web sitelerine dışarıdan müdahale etmek suç oluşturuyor.

İyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri