• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

şifre ve parolayı yazarak intenete giren macro

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Ekte yolladığım dosyada gerekli açıklamaları yapmaya çalışdım. Kısaca parola, şifre kullanıcı kodu, aktivasyon şifresi vb. bilgileri tekrar tekrar yazmadan exele kayıt ederek tek tıklama ile girebileceğim bir macroya ihtiyacım var. Çok şey istediğimin farkındayım. Konunun zor olduğunun da farkındayım. Zaman ayırarak yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
Herkesin bayramını kutlar, mutlu hafta sonları dilerim.

Ekli dosyalar

windows macro oluşturma

AutoHotkey Windows için ücretsiz, açık kaynak kodlu bir yardımcı programdır. Bununla beraber, şunları yapabilirsiniz:

Otomatikleştirmek fare tıklamaları ve tuş vuruşlarını hemen hemen her şey göndererek. Bir yazabilir fare veya klavye makro elle veya kaydedici makro.
Oluşturmak kısayol tuşları fare için klavye, joystick ve. Hemen her tuşa, düğme veya kombinasyon hotkey bir edebilir hale gelir.
Genişletmek kısaltmalar siz onları yazın. Örneğin, "tarafından yolu" yazarak üretmek "can btw" otomatik olarak.
çubukları oluşturma özel veri giriş formları, kullanıcı arayüzleri ve menü. Bak GUI detayları için.
Remap tuşları ve fare ve düğmeler üzerinde klavye, joystick.
Yanıt üzerinden kontrollerden el uzak sinyallere WinLIRC client script.
komut çalıştır mevcut AutoIt v2 ve onları geliştirmek yeni yetenekler.
Dönüştürmek içine bir betik herhangi bir EXE dosyası yüklü AutoHotkey olmayan bilgisayarlarda üzerinde çalıştırın.
düşünmek sizi daha kolay olabilir Başlarken. Check out hızlı başlangıç öğretici.

http://www.autohotkey.com/

bu programla daha fazlasını yapabilirsiniz.

Sayın f desat,

İlginize teşekkür ederim. Verdiğiniz linkteki programı denetim. Programı çözemedim. İzninizle sorumu daha iyi anlaşılması için yenilemek istiyorum. SGK, İnternet Vergi Dairesi vb. kurumların veb sayfalarına girmek için her şirket için ayrı ayrı kullanıcı kodu, şifre ve parola yazarak girmek zorunda kalıyoruz. Bu şirketlere ait kullanıcı kodu, şifre ve parolaları excele kayıt ederek, her defasında yeniden yazmadan sisteme girmemizi sağlayacak kodları yazmaya çalışıyorum. Burada kullanıcı kodu, şifre ve parolayı açılan sayfaya yazdırmada sorun yaşıyorum.
İlginize tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Merhaba. Bu konuda bir çözüm varsa, gerçekten harika olurdu !!

ekteki örneğikendnze göre ayarlyabilirsiniz buton koyupite adreslerni girerek çalışabilir

dosyaeklenmedi galiba buyurun

Ekli dosyalar

Geri