Private Sub Workbook_SheetChange(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("C3:C500")) Is Nothing Then Exit Sub
Cells(Target.Row, "B") = Date
Cells(Target.Row, "F") = Format(Now, "hh:mm")
If Cells(Target.Row, "C").Value = "" Then
Cells(Target.Row, "B") = ""
Cells(Target.Row, "F") = ""
End If
End Sub
Arkadaşlar merhaba.
Yukarıdaki kodlarla sütunlara tarih ve saat yazdırıyorum. . A sütununa "SATIR(A1)" formülü ile A sütununa otomatik sıra numarası verdiriyorum. Silmeye karşı bu ve birkaç sütunu daha şifreledim. Bu sefer de kodlar hata mesajı veriyor.
satırından sonra -Unprotect "Şifre"- ve End If satırından sonra da -protect"Şifre"- kodları ile şifreyi aşmaya çalışıyorum fakat başaramadım. İlk başta çalışıyor,korumayı kaldırıyor,hata mesajı vermiyor,fakat kodların sonunda tekrar korumaya almıyor. Çözümü ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
If Intersect(Target, Range("C3:C500")) Is Nothing Then Exit Sub
Cells(Target.Row, "B") = Date
Cells(Target.Row, "F") = Format(Now, "hh:mm")
If Cells(Target.Row, "C").Value = "" Then
Cells(Target.Row, "B") = ""
Cells(Target.Row, "F") = ""
End If
End Sub
Arkadaşlar merhaba.
Yukarıdaki kodlarla sütunlara tarih ve saat yazdırıyorum. . A sütununa "SATIR(A1)" formülü ile A sütununa otomatik sıra numarası verdiriyorum. Silmeye karşı bu ve birkaç sütunu daha şifreledim. Bu sefer de kodlar hata mesajı veriyor.
satırından sonra -Unprotect "Şifre"- ve End If satırından sonra da -protect"Şifre"- kodları ile şifreyi aşmaya çalışıyorum fakat başaramadım. İlk başta çalışıyor,korumayı kaldırıyor,hata mesajı vermiyor,fakat kodların sonunda tekrar korumaya almıyor. Çözümü ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.