DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
sheet1(örnek1) de yazdıklarımızı sheet2(örnek2) ye aktarılmasını istiyorum. fakat sheet1(örnek1) de ki kodları sheet2(örnek2) ye aktarırken sadece kodları yanyana yazılmasını istiyorum,
ekte de örnek olarak sundum, yardımlarınızı rica ederim.
=EĞER($A3="";"";DÜŞEYARA($A3;örnek1!$A:$B;2;0))
=EĞER(SÜTUNSAY($C3:C3)>EĞERSAY(örnek1!$A$3:$A$100;$A3);"";İNDİS(örnek1!$C$3:$C$100;KÜÇÜK(EĞER(örnek1!$A$3:$A$100=$A3;SATIR(örnek1!$A$3:$A$100)-SATIR(örnek1!$A$3)+1);SÜTUNSAY($C3:C3))))
Merhaba
B3 hücresineFormülü yazın ve aşağıya doğru çoğaltın.Kod:=EĞER($A3="";"";DÜŞEYARA($A3;örnek1!$A:$B;2;0))
C3 hücresineBu formülü yazın ve diziye çevirin.Kod:=EĞER(SÜTUNSAY($C3:C3)>EĞERSAY(örnek1!$A$3:$A$100;$A3);"";İNDİS(örnek1!$C$3:$C$100;KÜÇÜK(EĞER(örnek1!$A$3:$A$100=$A3;SATIR(örnek1!$A$3:$A$100)-SATIR(örnek1!$A$3)+1);SÜTUNSAY($C3:C3))))
Diziye çevirme : Formül hücreye girildikten sonra Enter tuşuna basılmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş kombinasyonu ile aktif olmaktadır. Formülün başında "{" bu işaret sonunda "}" bu işaret çıkacaktır. Bu işaretleri elle koyduğunuz takdirde hata verecektir.
Dosyanız Ekte.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim, fakat örnek veriyorum 2665 plakalı araç hergün veya 2 güne bir bu şekilde bilgileri giriliyor... ben 2665 yazınca yine aynı kodlar geliyor. ama farklı kodlar giriyorum ben sheet1(örnek1) e bunun önüne geçmek mümkün mü?
dosyanız ektedir.
tarihleri düzgün ve artan sırada yazmanı gerekmektedir.
düzgün derken 03,06,2012 yazdığınız zaman metin olarak görüntülenir. "," yerine "." kullanmanız gerekiyor