• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sevkiyat fişi

sahika51

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010-2019
Arkadaşlar iyi günler yapmak istediğim bir programın parçasını yükledim. yardım ederseniz sevinirim. Programa userform1 de bilgileri girince DEPO sayfasındaki ilgili yerlere gelmesi gerekiyor. Normal hücre tanımlayarak bilgileri getirebilirim. Ancak 1 ürün girersem paket sayısı ve toplam hemen altındaki satıra yazmasını istiyorum. örnek verecek olursam
sno malzeme paket sayısı paket adedi toplam
1 örnek ürün 5 20 100
Başka ürün yoksa hemen altındaki satıra paket toplamı 5
toplam ürün 100

olacak. yani kaç ürün girersek girelim araya boşlık olmadan paket toplamı ve toplam ürün ondan sonra olacak.

Ekli dosyalar

userform1 deki toplam alanlarında neden formatlı çıktı kullandınız?
TextBox13 = Format((CDbl(TextBox7) * CDbl(TextBox10)), "#,#0.00")
sonuçta PAKETSAYISI*PAKETADEDİ sonucu ondalık olmaz.

userform1 deki toplam alanlarında neden formatlı çıktı kullandınız?
TextBox13 = Format((CDbl(TextBox7) * CDbl(TextBox10)), "#,#0.00")
sonuçta PAKETSAYISI*PAKETADEDİ sonucu ondalık olmaz.

sevgili systran teşekkür ederim programı incelemişsiniz anlaşılan.Bu satırları programın başka yerlerinde de kullanacağım. sorun değil orasını bu bölümde düzeltebilirim. Yukarda bahsettiğim sorun düzeltilebilirse, son halini buraya yükleyeceğim zaten. Teşekkür ederim

Örnek dosyayı inceleyiniz. Formda ufak tefek değişiklikler yaptım, kodlara da gerekli açıklamaları yazdım kendiniz okuyup gerekli gördüğünüz düzeltme işlemlerini yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Örnek dosyayı inceleyiniz. Formda ufak tefek değişiklikler yaptım, kodlara da gerekli açıklamaları yazdım kendiniz okuyup gerekli gördüğünüz düzeltme işlemlerini yapabilirsiniz.

systran teşekkür ederim. istediğim gibi olmuş. makronun başına
'a4 ile e20 aralığını temizler yazdım sadece eline sağlık
Sheets("DEPO").Range("A4:E20").ClearContents

bir yerde takılırsam mesaj yazabilirmiyim

çalıştığım yerden ve zor olmayan soru olursa olur :D

Geri