• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Senet düzenleme Programı ihtiyacı

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Değerli forum üyeleri ve üstadları forumda arama yaptığım halde senet düzenleme programı bulamadım buldum yada çalıştıramadım bana yardımcı olursanız çok büyük bir sıkıntıdan kurtaracaksınız şimdiden yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim :redface:

ekteki dosyayı yeniledim.

Merhaba,
Forumdaki arkadaşlar sayesinde yapmış olduğum "senet yazdırma" tablomu ekliyorum.

İnceleyiniz, kullanmak isterseniz ayrıntılı bilgi veririm. (sorunsuz çalışması için en iyi sonucu office 2007 de alabilirsiniz.)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Paylaşıma çok teşekkürler.

Fakat 1 den fazla senedi Word'a aktardığımızda hata veriyor ve sadece 1. senedi worda aktarıyor. Neden olabilir?

Paylaşıma çok teşekkürler.

Fakat 1 den fazla senedi Word'a aktardığımızda hata veriyor ve sadece 1. senedi worda aktarıyor. Neden olabilir?

Merhaba,

Sorun "senetyazı" sayfasındaki görüntü ayarlarından kaynaklanıyordu, sorun giderildi.

2.mesajdaki dosyayı yeniliyorum, tekrar indirebilirsiniz.

sayın hüseyin bey şimdide sayfaları bölüyor yazdırda bakabilirmisiniz.

dünki dosyayı kaydetmemiştim :(((( bu işimi görmüyor yardım lütfen

yazdır dediğimde bir seneti iki sayfaya bölüyor..3 senet düzenliyorum 6 sayfada çıkıyor.

2. mesajdaki dosyayı yeniledim. İnceleyiniz o sorun giderildi.

Ancak yinede bazen hata verebilir o da excelin kendi yazdırma ayarlarından kaynaklanır.
Senetyazı sayfasındaki yazdırma alanı ve görünüm ayarlarını düzenleyiniz.

yazdır dediğimde bir seneti iki sayfaya bölüyor..3 senet düzenliyorum 6 sayfada çıkıyor.

2. mesajdaki dosyayı yeniledim. İnceleyiniz o sorun giderildi.

Ancak yinede bazen hata verebilir o da excelin kendi yazdırma ayarlarından kaynaklanır.
Senetyazı sayfasındaki yazdırma alanı ve görünüm ayarlarını düzenleyiniz.

Senet yazılarının puntolarınıda küçülterek bu sorunu çözebilirsiniz.

Uzun zaman olmuş ama, mahkemeleri kısmındaki illerin yerine elle ilçe de girebilsek çok güzel olur. Bir de mümkünse her sayfaya 1 senet yerine iki senet daha iyi olur

Geri