• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sendika üye kayıt programı.

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 TR 64 Bit
Merhaba,
Uzun zaman önce edindiğim bir form çalışması vardı, adını ve sahibini hatırlayamıyorum. O çalışmadan esinlenerek oluşturduğum bir çalışmayı beğeninize sunuyorum. Çalışmada ana formun adını özellikle "DataAc" biçiminde kullandım, çünkü sahibini hatırlayamadığım o eserde de ana form aynı ad idi. Emeği geçene vefa borcu hissediyorum...
Program, sendika üye kayıt bilgilerini derlemek için. Kan grubu sorgulamadan, görev yeri sorgulamaya, üye formu düzenlemeden, istifa formuna kadar bir çok ayrıntı düşünüldü.Görüş, öneri ve eleştirilerinizi paylaşmanız dileği ile...

Büyük emek gerektiren çalışmanızı paylaştığınız teşekkürler.

gerçekten çok güzel, emeğinize sağlık.

Teşekkür ederim arkadaşlar.

daha henüz açmadım ama cömertliğiniz için teşekkürler

Elİnİze SaĞlik GÜzel ÇaliŞma BaŞarilarinizin Devamini Dİlerİm..

eline sağlık...
paylaşım için saol...

Merhaba,
Uzun zaman önce edindiğim bir form çalışması vardı, adını ve sahibini hatırlayamıyorum. O çalışmadan esinlenerek oluşturduğum bir çalışmayı beğeninize sunuyorum. Çalışmada ana formun adını özellikle "DataAc" biçiminde kullandım, çünkü sahibini hatırlayamadığım o eserde de ana form aynı ad idi. Emeği geçene vefa borcu hissediyorum...
Program, sendika üye kayıt bilgilerini derlemek için. Kan grubu sorgulamadan, görev yeri sorgulamaya, üye formu düzenlemeden, istifa formuna kadar bir çok ayrıntı düşünüldü.Görüş, öneri ve eleştirilerinizi paylaşmanız dileği ile...

Eline sağlık güzel proğram fakat hani birazdaha büyük harflerle yada birazdaha anlasılır biçimde olamazmı yani mesela bağış'ın yanına aidat tutarı die bişeylerde eklenebilirmi..yada baska proğramlarda buna benzer varmı elinizde.?

Eeğinize Teşekkürler..

Peki, şöyle yapalım. Dernek için nasıl bir çalışma gerekli? Bunu netleştirelim. Örneğin sen, sendika kayıt programından neleri çıkaralım, neleri ekleyelim bunları liste yap. Sonra birlikte çalışalım. Son halini buraya koyalım. Arkadaşların da mutlaka değişik katkıları olacaktır. Sonuçta, herkesin işini görecek bir ürüne kavuşacağımıza inanıyorum...

merhaba sayın Ali Akgül bende bu dernek programı ile ilgileniyorum mevcut sendika formu kullanılışlı fakat ben kendimce dernek için nasıl kullanılışlı hale getiririz diye düşününce aşağıda listelediklerimin çıkarılması taraftarıyım.

hizmetkodu
kurum kodu
dosya no
emekli sicil no/sicil no
SGK NO
görev yeri
görevi (bunun yerine "mesleği" denilebilir)
üye formu
matbu formu
istifa formu
rapor yaz
kurumsal sorgu

teşekkürler

Son düzenleme:
Şöyle yaparsak sonuca daha çabuk varırız diye düşünüyorum:
1.Olmaması gerekenler değil de, hangilerinin olması gerektiğini belirleyin.
2.Matbu formlarınızı belirleyin ve mesaja ekleyin.
3.Sabitlerinizi belirleyin.
4.Açılışta neler olsun? Sorgulamalar neler olsun? Vebenzerlerini belirleyin..
5.En önemlisi; veritabanı olarak kullanacağımız listede neler olacağını belirleyin ve LİSTE sayfasının başlıklarını buna göre düzenleyin.
Bunlardan hareketle hemen bir şablon oluşturur içini doldururuz...

Sn. Ali AKGÜL sendika üye kayıt programınız için çok teşekkür ederiz,zahmet edip hazırlamışsınız,kolay gelsin.

şu programı tekrar yayınlarsanız sevinirim.

Geri