Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her sınıf için MAKSİMUM bir müdür MAKSİMUM bir md yrd. MAKSİMUM 9 uzman gibi 40.CI SATIRDAKİ SAYILARI GEÇMEYECEK ve farklı birimlerden oluşmak üzere, 20şer kişilik sınıflar (sayfalar) oluşturmak istiyorum.
siz harikasınız, çokkkk teşekkür ederim, bu işimi görecekkkkk, yalnız küçük bir ekleme yapılırsa çok daha işimi görecek. Tarih Liste Sayfası ekledim, A1 Hücresinde açılır kutu ile Ana listedeki Birimler seçildiğinde, Tablonun içindeki verileri Doldurabilir mi? Bir de grup sayfasında Ünvanları birimlerin yanına yazdırmışsınız (çok güzel olmuş) ancak, ünvan değiştirmek istersem nasıl yapabilirim. çokkkkkk teşekkür ederim.
ya en azından , ünvanları değiştirebileceğimiz yeri gösterebilirmisiniz, yani uzman yrd. değil de, Planlama Uzmanı ... gibi onu nereden değiştirebiliriz?
syn. hımmmmmmmm'dan Güzel çözüm... (Teşekkür ederim)
Konu ilgimi çektiği için makrolarda olmasına rağmen İşlevlerlede çözülebilirliğini denediğim bir çalışma boşa gitmesin.
Siz devam edin.
Kolay gelsin. İyi çalışmalar.
merhabalar, üstadım düzenlediğiniz dosya işimi gördü tekrar teşekkür ederim. dosyada kullandığınız bir bilgiyi soracaktım. Analiste sayfasında sütünların sadece A sütünundan M sütününa kadar olmasını sağlamışsınız, bu nasıl yapılıyor? diğer kaynaklardan bulamadım. gizle/göster yapılabiliyor ama siz değişik yaptınız.
gizle / göster metoduyla yapıldı... N den itibaren sona kadar taranıp gizle dendi... 42 den 65000 e kadar taranıp gizle dendi... farklı bir durum sözkonusu değil...
bunu macro ile yapmakda mümkün ana sayfada halledilmesi daha pratik...
Merhaba arkadaşlar bana acil yardım lazım
sorum şu
1 - ben bir dershanede çalışıyorum ve öğrencilerin eksık yada yanlış yaptıgı sorularuı bire birle çalıştırmak istiyorum bunun için
öğrencilerin cevap anahtarı ile doğru cevap anahtarlarını karsılastırıp
yanlış yapan öğrencileri bana liste halınde verecek bı program lazım
not: sorular av b gurubu şeklinde yanı cevap anahtarları farklı bunlarıda karsılastıracak
örneğin a da 1. soru eş anlamlı sozcukken aynı soru b grubunda 4. soru oal bılrı
istedıgım su ornegın ahmet ve mehmet türkçe 2. soruyu yanlış yaptılar baska bı sayfada bana alt alta yazacak bu ve ben kımler hangı soruları yanlıs yapmıslar gore bılıp ona gore ders dagılımı yapmayılım bu mumkun bılıyorum ama nasl yapcam
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.