• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sekmeler arası veri transferi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maystro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rica ederim.
Sorun olduğunda bu başlığa eklersiniz
Yarın yine bakarım bu konuya.

Bir Hatırlatma
Tüm Sayfalarda
ÜRÜN CİNSİ , ÜRÜN EBADI, ÜRÜN ADI, RENK
Bunlardan en az biri benzersiz olmalı.
Ürün Cinsi aynı olan vardır
Bu durumda Ürün adı yada ebadı veya renk birbirinden farklı olmalı
aksi durumda Kod en üste olanı tesbit eder.

Şuanda sizin dediğiniz gibi en üsttekini tespit ediyor. Ama siz tekrar zahmet etmeyin ben bu gece kodları inceleyip halledemediğim bir şey olursa yine sizi rahatsız ederim.

İyi geceler Mustafa Bey.

Mustafa Bey Merhaba,

Kodlarını inceledim dediğiniz değişiklikleri yaptım. Fakat takıldığım bir yer var. Giriş yerinde seçilen ürünü çıkış yerinde de bulup ekleme yapmasını nasıl yaptınız? Bütün sekmelerde ürün yazılışları aynı. Tüm Sayfalarda ÜRÜN CİNSi, ÜRÜN EBADI, ÜRÜN ADI, RENK
Bunlardan en az biri benzersiz sizin dediğiniz gibi. Ama mesela " Bordür 6x25 Collonata Bej" i seçtiğimde giriş yerinde collonata için işlem yapıyor bunda sıkıntı yok. Ama Çıkış yerinde "Bordür 4x40 Alara Kahve" için işlem yapıyor sizin dediğiniz gibi üste olanı tespit ediyor. Ya da "Dekor 25x40 Kent Retro Kahve" yi seçtiğimde giriş yeri için doğru yapıyor. Çıkış yerinde "Dekor 25x40 Arcadıa Bordo" için işlem yapıyor. Üstekini tespit ediyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Ekli dosyalar

Evet olmuş Mustafa Bey,

Çok detaylı inceleyemedim işte olduğum için ama şimdilik sorun yok gibi gözüküyor. Ellerinize sağlık. Çok teşekkür ediyorum.

Evet olmuş Mustafa Bey,

Çok detaylı inceleyemedim işte olduğum için ama şimdilik sorun yok gibi gözüküyor. Ellerinize sağlık. Çok teşekkür ediyorum.

Rica ederim...
İşinize yaradı ise ne mutlu..

Geri