• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Seçmeli Ders

Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
arkadaşlar ekteki dosyada seçmeli dersler için dilekçe hazırlama dosyası var.Ben burada isteğim şu diyelim 5-a sınıfının tamamını seçtim.seçtikten sonra bilgileri dilekçeye aktar dedikten sonra seçilen sınıf adıyla klasör açıp her öğrencinin dilekçesini açılan klasörün içine isim isim pdf olarak nasıl aktarabiliriz.Yalnız arkadaşlar liste bayağı uzun.ben örnek için birkaç öğrenci ekledim.

Ekli dosyalar

Word ve PDF ile uğraşmak yerine Excel'de şablon oluşturmanız daha kolay çözüm sunar. Ayrıca her öğrenci için neden ayrı çıktı almak istiyorsunuz?

sayın hocam o dönem işin aciliyetinden bu şekilde bir çözüm üretildi.Alaternatiflere açığız.Farklı da olabilir.

Hocam her öğrenci için ayrı çıktı mı alacaksınız?

evet hocam çünkü doldurup getirecek.

Hocam dosyayı 4 farklı şekilde kopya oluşturun. 5 seçmeli, 6 seçmeli ... şeklinde. 5. sınıflar için Liste sayfasını 5. sınıflardan, şablon sayfasındaki desleri 5. sınıf seçmelilerinden oluşturun. Bu şekilde diğer sınıflar için aynı işlemleri yapınız.

Muhammet hocam merhaba uzun süredir siteye takılamadım.Bilgilendirme ve program için teşekkür ederim.Hocam şimdi yapmaya çalıştım ama beceremedim.6.sınıf adlı excel dosyasının şablon sayfasını ekteki 6.sınıf dilekçe örneği nasıl kopyalarım.bunu diğer sınıflara da yapmam lazım.

Ekli dosyalar

Öğrencinin 5. sınıfta gördüğ desleri 6. sınıf dilekçesine işleyebilmeniz için 5. sınıfta almış olduğu seçmeli derslerle ilgili veritabanınız olmalı.

hocam benim istediğim 6.sınıf seçmeli ders dilekçesini excel dosyasındaki şablon sayfasına nasıl atarız?

Şablon sayfasında değiştirmek istediğiniz kısmı 6. sınıfa uygun olarak değiştirebilirsiniz.

Hocam kopyala yapistirla olmazmi

6.siniflarda pek yok ama 7.siniflarda fazla değişecek yer var

Geri