DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
halit hocam yine mükemmel bir proğram ortaya çıkarmışsınız.tebrikler teşekkkürler
sayın halit hocam programa her ders için sınıf oluşturma sayısını seçme şansımız olabilir mi.çünkü her dersin seçilme sayısı farklı,açılabilecek sınıf sayısı ise belli sınırı aşamıyor..yani hem öğretmen hemde sınıf sayısına göre bir düzenleme yapabilir miyiz. Bazen 11 öğrenciye 1 sınıf bazende 30 öğrenciye bir sınıf açılması gerekiyor.
Sayın Halit3
Data Sayfasındaki Aktar butonu çalışmıyor aşağıdaki mesajı veriyor. Nedenini bir türlü çözemedim. İnşallah fazla vaktini almaz. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Run-time error '1004':
Range sınıfının Clear Contents yöntemi başarısız
Sayın Halit3
Data Sayfasındaki Aktar butonu çalışmıyor aşağıdaki mesajı veriyor. Nedenini bir türlü çözemedim. İnşallah fazla vaktini almaz. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Run-time error '1004':
Range sınıfının Clear Contents yöntemi başarısız
Çok teşekkür ederim
Sayın Halit3
Ben bu programın tamamlanmasını bekliyorum şu anda bu program yapım aşamasında ben bu
programı çok ama çok kişinin takip ettiğini düşünüyorum ben programda görebildiğim eksiklikleri aşağıya yazmaya çalıştım.
Tamamlanınca bu programı kullanacağım ve her kullandığımda emeği geçenlere dua edeceğim tabiki diğer kullananlarda aynı şeyi yapacaklar.Saygılar
Data Sayfasında
"Form Sayfasından ilk tercihleri bu tabloya aktar" butonunun ne yaptıgı
açık ancak "Aktar" butonunun ne yaptıgını tam olarak ben anlayamadım.Mesala bir öğrenci
alalım örnek olarak 26. sırada ERDAL ÖZDEMİR olsun "Aktar" butonuna basıldıktan sonra
2.tercih iptal 4.tercih hem iptal hem sarı, 5.tercih sarı bunlar ne anlama gelmektedir
çözemedim.
Ders sayfasındaki Seçmeli ders öğrenci sayısı örnek okuma becerilerini seçen öğrenci
sayısı 16 iken veri sayfasında 10..4 ve 2 olarak bölmektedir halbuki 10 nun altında olmayacaktı.
Fakat bu durum takip sayfasında yine 16 olarak görünmektedir.Takip sayfasında "sınıfları oluştur"
butonuna basıldıktan sonra 13OKUMABECERİLERİ Sayfasında 10, 12OKUMABECERİLERİ Sayfasında 2,11OKUMABECERİLERİ Sayfasında 4 öğrenci olarak bölündüğü görülmektedir
Sayın Halit3
Öğrencilerin hangi gün hangi derse gireceklerini ben çözemedim.Açıklama sayfasında ki
Not: da 3-takip sayfasındaki 2. satırdaki günleri sizler başka gün olarak değiştirebilirsiniz.
notunuzuda okuyorum.
35. mesajınızdaki verdiğiniz örnek öğrencinin seçtiği dersler takip sayfasında U,X ve AD
sütunlarında hepsinin günüde çarşamba.
şimdiden teşekkür ederim.