• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Seçim Kritilerini Sıfırlamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan raxxul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007-ingilizce
Öncelikle Herkeze Selamlar,
Yapmak istediğimi başlık tam açıklamıyor ama ne yazıcağımı tam olarak bilemedim. Kusuruma bakmayın.
Yapmak istediğin şeyi özetliyim. Oluşturmuş olduğum excel Veriler, Form, Ve seçim ekranı olmak üzere 3 seçenekten oluşmaktadır. Seçim ekranında yapılan seçimlerden sonra (Data Validation ile oluşturduğum), Aynı sayfada Hiper link atarak forma yönlendiriyorum. Ama bu seçim işlemini bazı koşullara bağladığım için önceki seçimden kalan ekranlar yeniden seçime başlandığında değiştirilmeye başlandığında ilgili satırda değişiklik yapılmadıkça bir önceki seçim kriterini göstermektedir. Bunun için Hiper link ile From sayfasına geçerken aynı zamanda seçimlerin hepsini ilk baştaki haline getirmek istiyorum. Bunun için nasıl bir yöntem izleyebilirim.
Not: Hali hazırda form sayfası için ayrıca bir makro çalışmaktadır.
Teşekkürler.

örnek dosya eklermisiniz.

Yapmak istediğime dair bir örneği ekledim. Dediğim gibi formu göster dediğimde bilgileri forma atıcak, aynı zamandada seçim yaptığımız ekran tekrar "seç" ibresine dönerek kendini resetleyecek ki yeni seçim yapılırken ekranda kalan yanlıs bilgiye göre yanlış seçim yapamasınlar. Aynı zamanda resimleri ekrana taşımak için arkada makro çalıştırıyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yokmu arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek??

başka bir makro eklesen ilk sayfadaki hücrelerdeki seçimi "SEÇ" şıkkına getiren? bu bir fikir. makro ile aram yok.

Geri