Seçilne kriterlere göre tüm sayfalarda ara,bul

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
Seçilen kriterlere göre tüm sayfalarda ara,bul

tüm arkadaşlara ustalara merhaba...raporlama konusunda problemim oldu yardımlarınızı bekliyorum....

sorunum userform üzerinde 12 adet optionbutton var ve burada ay isimleri var...buradan ay seçimi yaptıktan sonra o aya ait ne kadar kayıt varsa istediğimiz şekilde yazdır sayfasına aktarabiliyoruz...benim ayrıca bu form üzerinde ilave olarak istediğim kişiye görede arama yapabilmesi...seçilen personel tüm aylarda arama yapıldığı gibi geçmişe dönük önceki aylardanda arama yapılıp dökümanı alınması...tüm ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim....dosyayı ekledim...:yardim:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu???....yardımınızı bekliyorum...::yardım::

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
uzman arkadaşlar için çok zor bir soru sormadım ama fırsat bulamadılar galiba...yardımlarınızı bekliyorum çok acil...

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
günaydın arkadaşlar...dünden bu yana yardım edebilecek kimseyi bulamadım...arkadaşlar lütfen çok acil gerekli...yardımmm....

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
Arkadaşlar dünden bu yana yardım edebilecek kimse yokmu bana...????????????

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
tüm arkadaşlara ustalara merhaba...raporlama konusunda problemim oldu yardımlarınızı bekliyorum....

sorunum userform üzerinde 12 adet optionbutton var ve burada ay isimleri var...buradan ay seçimi yaptıktan sonra o aya ait ne kadar kayıt varsa istediğimiz şekilde yazdır sayfasına aktarabiliyoruz...benim ayrıca bu form üzerinde ilave olarak istediğim kişiye görede arama yapabilmesi...seçilen personel tüm aylarda arama yapıldığı gibi geçmişe dönük önceki aylardanda arama yapılıp dökümanı alınması...tüm ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim....dosyayı ekledim...:yardim:
Dosyanız ekte.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
JANVELJAN İNAN SANA NASIL TEŞEKKÜR EDECEM BİLMİYORUM...FORUMDA SORDUĞUM TÜM SORULARI SEN YANITLADIN..ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ÇOK SAOL...İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM...:arkadas: