• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Seçili alanı JPeg Formatına çevirmek

Hocam ch2 hücresine Picture 1 yazıyorum. Lütfen kusuruma bakmayın hocam.

Her iki dosya yan yana olmalı kod zaten kendisi dosyaların yanına (Resimler) klasörü oluşturuyor resimler klasörünün içindeki resim dosyalarının adları ile çağrıldığında resimler geliyor.

HOCAM resmi getir diyorum getiriyor. Sonra sayfada bir hücreye bir şey yazıyorum farklı bir alanda
sora
If Not Intersect(Range(Picture.TopLeftCell.Address & ":" & Picture.BottomRightCell.Address), Adres) Is Nothing Then

tekrar resim getirdediğimde yukarıdaki hatayı alıyorum

Hocam TeamViewer Id ve şifreyi versem dosya üerinde 2 dakikanızı ayırabilirmisiniz
Size çok minnettar kalırım

ben ayrılacağım teamviewer giriş parametrelerini verecekmisiniz.

Hocam Resmi kopyalıyor diğer dosya yada çekiyorum ancak boyutlarını ayarlayamıyorum.

Son düzenleme:
Sayın halit3,
14. mesajdaki Bitmap_Exporteren makrosu tam bir usta işi.
Acaba, belirtilen Ranj (C8:BW41) veya seçilen alan(Selection.Address) değil de, Excel simge durumunda iken ekranın görüntüsü alınabilir mi? Klavyedeki PrintScreen ve Alt+PrintScreen işlevi gibi görüntü almak mümkün müdür?
Saygılar.

Sayın halit3,
14. mesajdaki Bitmap_Exporteren makrosu tam bir usta işi.
Acaba, belirtilen Ranj (C8:BW41) veya seçilen alan(Selection.Address) değil de, Excel simge durumunda iken ekranın görüntüsü alınabilir mi? Klavyedeki PrintScreen ve Alt+PrintScreen işlevi gibi görüntü almak mümkün müdür?
Saygılar.

Bu konuda birazcık araştırma yapmak lazım
ancak userform ile ben bunu bu şekilde yapıyorum.

Ekli dosyalar

Bu konuda birazcık araştırma yapmak lazım
ancak userform ile ben bunu bu şekilde yapıyorum.

Teşekkürler,
Userform ile de güzel olmuş.

Geri