• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

seçileni formülle aktarma

Excel Vers. ve Dili
office 2007
arkadaşlar bu sayfada seçtiğim derslerin kendi sayfasına gitmesini beceremedim yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

bütün sayfaları yeniden mi açmamız gerekiyor hocam

hayir sadece tek sayfa yeterli.
acilan menuden dersi secin veriler gelecek.
diger sayfalari silebilirsiniz.

Unreal hocam ben açılır menüyü bulamadım g2 de yok.yanlış mı bakıyorum acaba

dosya formatindan olabilir. cunku acilan menu verileri diger sayfadan aliyor. veri dogrulamayi inceleyin gerekirse degistirin.

korhan hocam şimdi makro hatası veriyor. Run-time error '9' diye bir şey çıkıyor birde bunun çalışma sitili nedir.çözemedim

P4:p25 de bulunan verileriniz kuran3 kuran 4 ile gile gidiyor sayfalarınızı kopyalayın ve kuran 5 olarak devam edin liste sayfanızda oluşturduğumuz kutudan ders seçimi yaptığınızda o sayfaya gider.

korhan hocam sizden çok özür diliyorum şu an okuldayım ve gelen giden bi yoğunluk var proğramı şu hale ancak getirebildim. sayfaya tıklatığımda o sayfaya gidiyor ama öğrenciyi nasıl o sayfaya atacağım onu çözemedim.bir öğrenci 3 sayfaya gidecek. mesela mat8 okuma4 spor4 gibi .

Ekli dosyalar

yani hocam bir öğrenciyi o sayfalara nasıl atacağım örnek olarak abdul samed azak ı mat8 okuma4 ve spor4 sayfalarına nasıl atarım.

korhan hocam bir öğrenci için 3 ders seçmek zorundayım.öğrencinin adının 3 sayfada yani mat8 okuma 4 spor4 de olması gerekiyor

çok teşekkürler hocam çok sağolun.

Geri