• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Seçilen ürün detayı yardım

Excel Vers. ve Dili
mac office 2016
Merhaba arkadaşlar
Excel hücrelerine girdiğim verilerin userformda özet tablo şeklinde oluşturabiliyorum fakat örneğin bir ürün aratıp onun detaylı bilgilerini ayrı olarak göstermek için çok yol denedim fakat yapmayaı beceremedim.
Konuyu açmadan iyice forumu araştırdım lakin bir sonuö bulamadım arayışıma.
Aşağıda eklediğim örnekte ne demek istediğim kısa ve net bir şekilde belli.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Excel hücrelerine girdiğim verilerin userformda özet tablo şeklinde oluşturabiliyorum fakat örneğin bir ürün aratıp onun detaylı bilgilerini ayrı olarak göstermek için çok yol denedim fakat yapmayaı beceremedim.
Konuyu açmadan iyice forumu araştırdım lakin bir sonuö bulamadım arayışıma.
Aşağıda eklediğim örnekte ne demek istediğim kısa ve net bir şekilde belli.

eklediğiniz çalışmada userform yok

Sayın ufukkaya;
merak edip dosyanızı yeniden indirip baktım. ancak yine hayal kırıklığı. yardımcı olmak adına şunları söyleyebilirim. öncelikle böyle bir dosyaya kimse yardım etmez nedeni ise neyin nereye nasıl yapılacağının belli olmamasıdır. daha sağlıklı ve hızlı yardım alabilmek için size tavsiyem şudur: 1. öncelikle 2 adet sayfanız var bunlar ne olacak?
2. malzeme girişi hangi sayfayada olacak stok hangi sayfada tutulacak?
3.sayfalarınızda sütun başlıkları ne olacak?
4.sütunlardaki bilgiler nasıl olacak? (metin, sayı,tarih vs.)
5.arama kriterleri ne olacak ve nerede arayacak?
6.arama sonucu bulunan değer yerinde mi değişecek? başka bir yerde mi değişecek? stok bu durumdan etkilenecek mi?
gibi soruları sonsuza kadar uzatabiliriz.
bizler bu soruları uzatmamak adına siz örnek çalışmanıza bir kaç örnek ekleyin hatta userform aracılığı ile yapmak istedğinizi manuel olarak yapın gönderin ki biz neyi yapmak istediğinizi anlayalım.
saygılar...

sagolun hocam eklicem detayları

Geri