Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ekli dosyamda seçtiğim satırları silmek için seçilen satırları sil butonuna tıkladığımda parola istesin 123 parolayı girdikten sonra seçili satırları silsin. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
Hocam Kodu ekliyorum arada seçtiğim satırları değil satırları sonuna kadar siliyor. Yani 1 den 20 ye kadar dolu satırlar olduğu zaman 5 den 10 kadar seçtiğim satırları sil komutunu veriyorum 5 den 20 ye kadar siliyor 5 ncı satırdan sonra seçmediğim satırları da siliyor. Benim istediğim satırları sil dediğim zaman sayfadaki korumayı kaldırsın. Seçili satırları silsin ve tekrar sayfaya koruma altına alsın.
Private Sub CommandButton15_Click()
ActiveWorkbook.Unprotect "123"
sifre = InputBox("!!!. SEÇİLEN SATIRLARI SİLMEK İÇİN PAROLA GİRİNİZ. !!!")
If sifre = "" Then Exit Sub
If sifre <> "123" Then MsgBox "SEÇİLEN SATIRLAR SİLİNDİ..": Exit Sub
ActiveWindow.SelectedSheets.Delete
ActiveWorkbook.Protect "123"
End Sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.