- Excel Vers. ve Dili
- excel 2007 türkçe
exce 2010 türkçe
excel 2013 türkçe
Günaydın arkadaşlar. Excel de seçenek düğmesi eklemeyle ilgili bir sorunum var. 20 satırlık bir anket tarzı değerlendirme formu hazırlamak istiyorum. Soruların karşısına denk gelen hücrelere de seçenek düğmesi ekleyeceğim. Birinci satırda bu işlemi yapıyorum ve başvuru hücresini de seçerek oluşturuyorum "evet" i seçince "1" , "hayır" ı seçince "2" değerini alıyorum. Ama diğer satırlara eklediğim zaman (yani toplamda 40 adet seçenek butonu oluyor) hepsini tek bir hücreye değer atıyor. Yani başvuru hücresi a1 ise hangi butona tıklarsam tıklayayım a1 hücresine değer atıyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
benim istediğim her satırdaki ikili seçenek bağımsız çalışsın. Birinci satırdaki seçeneklerin değeri a1 hücresine ikinci satırdaki seçeneklerin değeri a2 hücresine.... bu şekilde ilerlesin istiyorum. Kodla veya herhangi başka bir yolla bunu nasıl sağlarım ?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyoruım.
benim istediğim her satırdaki ikili seçenek bağımsız çalışsın. Birinci satırdaki seçeneklerin değeri a1 hücresine ikinci satırdaki seçeneklerin değeri a2 hücresine.... bu şekilde ilerlesin istiyorum. Kodla veya herhangi başka bir yolla bunu nasıl sağlarım ?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyoruım.