• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayım programı düzenleme

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010- TÜRKÇE
arkadasşar ektekı dosyada sayım için kullandım excel formatlıbır program mevcut
incelediğinizde göreceksiniz : yapmak istedğiim,
sayım yaparken her barkod okuttugumda adet gırmemı istiyor ama ben her seferınde adet gırmek ıstemıyorum , adet gırmemı ısteyen bolume otomatık olarak 1 yazsa ve dıger barkoda gecsem hemen serı bır sekılde okutsam dıye dusunuyorum
yardımcı olabılırmsınz şimdiden cok teşeur ederım

Ekli dosyalar

• adsız.jpg
    adsız.jpg
    94.5 KB · Görüntüleme: 44
  • sayım11.rar
    sayım11.rar
    28.9 KB · Görüntüleme: 67
VBA proje şifre korumalı

şifresiz hali ektedir yardımcı olabılırmsnz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yardımcı olabılecekmısınz arkadaslar

UF1'in kod modülüne

Kod:
Private Sub UserForm_Initialize()
TextBox2.Value = 1
End Sub

use form 1 sanırım buldum fakat kodu yapıstrdıgımda hata verıor
runtime error 424 diye

Son düzenleme:
tam olarak nasıl yaptınız.
bende bir problem oluşmadı.

VBE penceresini dosyanın içinden Alt+F11 tuşları ile açtınız.
UserForm1'i tıkladınız. F7 tuşuna bastınız. kodlar görüntülendi. boş bir alana (bir kodun End Sub'ı ile bir sonraki kodun Sub'ı arasına veya pencerenin en başına veya en sonuna) yukarıdaki kodu kopyaladınız.

çalışması lazım.

hocam dedıgınız uyguladım fakat bı urun okutunca 1 sayısı kayboluyor
istedıgım adet gıreegım buton usste olsun barkod altta
adet mıktarı hep 1 e sabıt kalsın sadce ben adet gırdgımde sadece değissin istiyorum
yanı okutma ıslemını serı bırsekılde yapaboleyım

6 no.lu mesajdaki kodu silerek TextBox2'nin Enter olayına kırmızı yazdığım satırı ekleyebilirsin.

Kod:
Private Sub TextBox2_Enter()

[COLOR="Red"]TextBox2.Value = 1
[/COLOR]

sayım

hocam dedıgınız yaptım ama yapmam gereken sey cok ama cok ıyı gıdıyoruz sımdıkı sorum su olcak eger yapabılrısek son halını ekledım
sorun : sayımyaparken aynı urunu sayfada da gorcegınız gıbı peşpeşe kaydedıyor yanı aynı satırda adetını arttırarak devam etmıyor
aynı satrda bırlestrıp adetını toplattrabılırmyız

Ekli dosyalar

bu defa 1 gün içinde yaptığın geri bildirime göre yeni önerim işe yaramış; memnun oldum.

böylece bu konunun açılmasına neden olan soruya cevap vermiş bulunuyoruz.

sayı olarak görmeme sıkıntısı hk;

Merhabalar ,
öncelikle paylaşım için tşkler.benimde kullanabileceğim bi formatta hazırlanmış ama şöyle bi sıkıntı var benim sayım yaptığım barkod numaraları örneğin;''8S0030''şeklinde olduğu için sayı olarak görmüyor.dolayısıyla sayıma başlatmıyor.
Ayrıca;tüm stoğu tek seferde tanımlama imkanımız yok mu?binlerce stok adı ve kodu var bende yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İlginiz için tşkler.

iyi çalışmalar.

oarange4609
daha bıtmedı ama takıldıgın yerı anlatayım
tek tek kayt gırmene gerek yok ürün listesinin oldugu yere ıstegın kadar kayıt gırebıırsın
ondan sonra okuttugunda bıdaha sormıyacaktır

Günaydınlar,
daha önce attığım mesajı sanırım başlık sıkıntısınan dolayı kaldırdınız.öncelikle sayım için hazırlanan bu düzenleme için tşkler.yalnız benim stok listemin barkod kodları sayı ve harflerden oluştuğu için sayıma başla dedikten sonra "girilen değer say değil, sayı girmelisiniz" diye uyarı veriyor.ayrıca;stokları tek seferde tanımlama şansımız yok mu?

ilginiz için tşkler.
iyi çalışmalar.

kusura bakmayın sabah açtığımda mesajı göremedim.ilgileriniz için çok tşkler.

merhabalar,
bendeki barkod numaraları *"1A0010"şeklinde barkod okutucuyla okutmak istiyorum .ama hata veriyor.nden olabilir?ayrıca;ayrıca eklenen ürün listeleri bilgileri 'BC' sutununa kadar uzanıyor bu konuda macroyu değiştirerek nasıl yapabilirm. çok acil ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
tşkler.

Geri