• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayıları 1 defa yazdırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uygu1986
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
EXCEL2007 TÜRKÇE
Arkadaşlar mesela excelde bir tablom var 1'den 10 kadar sayılar ardışık olarak sıralanmış ben buraya "2" değerini girdiğimde tablodaki "2" değeri 3 olsun "10" değeride 11 olsun istiyorum.nasıl yapabilirim.

cvp

eki incelermisiniz

Ekli dosyalar

• cvp.rar
    cvp.rar
    1.7 KB · Görüntüleme: 7
eki incelermisiniz

hocam cevabın için teşekkür ederim ama sorumu net anlatamadım.

A 1
b 2
c 3

gibi tablom olduğunu düşünün ve ben "d" harfını giricem fakat sıra numarasını "2" olarak giriyorum tablomun

a 1
d 2
b 3
c 4 olmasını istiyorum nasıl yapabilirim

cevap

eki incelermisiniz

Ekli dosyalar

• 1.rar
    1.rar
    1.7 KB · Görüntüleme: 10
eki incelermisiniz

hocam ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim ama istediğim gibi değil. Ben harfle birlikte rakamda giricem eğer rakam varsa tabloda onunla yerdeğiştirip, yer değişitrdiği harfin rakamıda bir değer geri gitmesini istiyorum. Tabi o rakamdan sonrakilerde bir değer geri gidecek.

bir örnek dosya eklerseniz daha net ve dogru cevaba ulaşırsınız.

bir örnek dosya eklerseniz daha net ve dogru cevaba ulaşırsınız.

a 1 a 1
b 2 g 2
c 3 b 3
d 4 c 4
e 5 d 5
f 6 e 6
g 2 f 7

"ben g ürünün girdiğimde ve ona ""2"" numaralı sırayı verdiğimde
diğer tablodaki gibi gösterilmesini istiyorum "

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Eksik olduğunu düşündüğünüz kısmı varsa açıklarsanız düzenleme yapabiliriz.

Ekli dosyalar

Merhabalar hocam süpersin nasıl bir makro yaptın paylaşırmısın bide bunu benim excel dosyama nasıl koyucam

Selamlar,

Sayfa sekme ismi üzerinde sağ klik yapın. Açılan menüden "KOD GÖRÜNTÜLE" seçeneğini seçin. Kodlar karşınıza gelecektir.

Kendi dosyanıza uyarlarkende aynı yöntemi uygulayın. Sizin dosyanızda aynı bölümde boş beyaz bir ekran gelecektir. Önerdiğim kodu o bölüme uygulayın.

Geri