• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayı dizisi seçmek.

nasıl garanti değil hocam?

1 den 18 e kadar 6 sayı seçin, 42 dizi içinde en az 1 adet 4 garanti var... Uymayan 6 lı diziyi bulursanız (şimdiye kadar bana denk gelmedi) o diziyi burada paylaşın, bizde boşa uğraşmayalım..

Oynarmış gibi bırakın 18 sayıyı 20 sayı seçtim, 20 sayı içinde bırakın 6 sayı sokmayı anca 1 sayı girdi.

Dolayısıyla işin başındayken vaz geçin bu işlerden :) Biz vaz geçeli yıllar oldu :)

Oynarmış gibi bırakın 18 sayıyı 20 sayı seçtim, 20 sayı içinde bırakın 6 sayı sokmayı anca 1 sayı girdi.

Dolayısıyla işin başındayken vaz geçin bu işlerden :) Biz vaz geçeli yıllar oldu :)

Samimi söylüyorum lotoyla filan ilgisi yok hocam... Kombinasyonları bulmak önemli fakat bulunan(seçilen) kombinasyonları görmekte önemli bence...

18 sayının 6 lı kombinasyonu 18564 tir bu matematiksel olarak basit bir işlem, bunu listeleyebiliyorum bu çok güzel bir olay bence, bunun içindende dediğim şekilde seçim yapmakta güzel ve önemli bir konu bence, ister loto oynayın ister farklı kullanın....

49 sayı içinden 20 sayı seçip bundan da sadece 1 gelmesi ..... :icelim:

Tekrar merhaba.

Olması gereken dediğiniz liste oluşmuyor ancak,
sizin elle yaptığınız işlemler, akışı görebileceğiniz şekilde adım adım yürütülüyor, yararlı olabilir.

Kod'u;
-- istediğiniz 4'lü grup seçeneğine kadar aralıksız,
-- ardından adım adım,
-- tüm sonuçlar alınıncaya kadar aralıksız
çalıştırabilirsiniz.

Ekli belgeyi inceleyip, şematize ettiğiniz akışı kontrol edebilirsiniz.

Kolay gelsin.
.

Vay vay vaaayyy, herşeyden önce sanat eseri olmuş elinize, beyninize sağlık... :dua2:

42 li diziyi oluşturmuyor tabii,, kurgunun sonunda doğru 6 lı diziyi bulduktan sonra alakalı 6 lı dizleri ve 4 lü dizileri silmediği için doğru çalışmıyor, o kısmı atlamışsınız.....

42 li diziyi seçecek doğru kurguyu bulursam paylaşacağım... :dusun::rolleyes:

Bence kurguda sorun yok, kanaatim o ki; "olması gereken" dediğiniz listede sorun var.

Söylediğiniz hususu da tam anlayamadım.
Hangi 6'lı veya hangi 4'lü gruptan sonrasında sorun var acaba?
KOD'u, ADIMlama yöntemiyle çalıştırıp, 6'lı gruba karar verildikten sonra
silinmesi gerektiği halde silinmeyen ilk 6'lı ve ilk 4'lü grupu söyler misiniz?

Belki de siz yanlış yorumluyorsunuz.
Belgedeki kod'da; yazılması gereken veri (6'lı) yazıldıktan sonra;
bir sonraki döngüde önce silme işlemi, ardından da yeni 6'lı için arama işlemi yapılıyor.

Kontrol edip düzelteyim. Yarım işi pek sevmediğim belgedeki tarzdan anlaşılıyordur sanırım.
.

Geri