- Excel Vers. ve Dili
- 2003 2007 türkçe
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Anladım. Ekli dosyayı inceleyiniz.ilgin için teşekkür ederim ama ben anasayfadkı verileri degğiştirdikce veri oluştur tuşuna basıncva devamlı hangi tarihi girdiysem o tarihten sayfa acıp işleyecek
arkadaşlar yapmak istediğimi ekte anlattım yardımcı olursanız sevınır sadece veri aktarmasını ayarlarsam yeter gerisinin hepsi hazır saygılarımla
Private Sub CommandButton1_Click()
Columns("B:C").Select
Selection.Copy
Sheets.Add After:=Sheets(Worksheets.Count)
ActiveSheet.Name = [C6].Value
ActiveSheet.Range("B1").Select
ActiveSheet.Paste
ActiveSheet.Range("D6").Select
Sheets(" VERİ gİRİŞİ").Select
Range("C6").Select
Application.CutCopyMode = False
End Sub
Hocam buda güzel olmuş sayfa oluşturduktan sonra veri sayfasına otomatik dönmesi sağlana bilirmiDosyayı açtğınızda Sağ üstte "KOPYALA" menüsünü göreceksiniz, formu açtığınızda "Veri Girişi" Sayfasında bulunan C6 hücresindeki değer textbox da kopyalanacak Sayfa olarak gösterilmektedir, "OLUŞTUR" butonuna tıkladığınızda sayfanın kopyası alınacaktır, aynı isimle birden fazla oluşturulması engellenmiştir, "Veri girişi" sayfasındaki c6 hücresinde bulunan tarih değiştiği sürece sayfa olluşturmanız mümkündür.Dosya ektedir
Dosyanın en son hali şekilde ekledim eklediğim geri butonunun oluşturulan sayfada otomatıkmen cıkması ıcın ne yapmam lazım ana sayfada gorunmesını ıstemıyorum yenı oluşturdugum sayfalarda otomatikmen cıkması ıstıyorum
Çalışma sayfası korma şifresi:12345 tir
hocam tamadır saolasın şimdi tam oldu