• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfayı ayıklama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ferittt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
arkadaşlar herkese iyi günler.bir sayfam var bu sayfadaki verilerimi ayıklayıp farklı sayfalara atmak istiyorum.bunun için ne yapmam lazım.ayrıca mesaja eklenti nasıl eklememiz lazım bulamadım.

Erdal hocam ilgin için teşekkür ederim.sayfayı açıyorum fakat ana sayfadaki dataları otomatik olarak diğer sayfalara atmıyor.zahmet olmazsa bakarsanız sevinirim.

Sayın Ferittt
Veriler Sayfalara Dağıtıldıktan sonra ana sayfada kalıcakmı silinecekmi acaba.

ZorBey hocam ilginiz için teşekkür ediyorum.ana sayfadaki verileri farklı bir kaynaktan yüklüyorum.yüklemeden sonra hemen veriler diğer sayfalara dağıtılacak ve ana sayfadaki veriler yerinde kalacak.ana sayfa haricinde yaklaşık 30 adet farklı sayfa oluşturucam.bu veriler ana sayfadan otomatik olarak alınacak.ana sayfada ne değişiklik yaparsam yapayım diğer sayfalarda o değişim hemen olacak.temel mantığı anladığım zaman ona göre düzenlicem.yapılan çalışmada temel mantık anlatılırsa çok makbule geçer.teşekkür ederim.

ZorBey hocam işler kısmında sadece tahta verisine sayfa açacak.işler kısmında başka sayfa açmasına gerek yok.diğer sayfaları otomatik açması açması çok güzel olmuş sanırım sıralamayıda tarihe göre yapıyor.ana sayfadaki değişimde anında yansıyor oda çok güzel olmuş.Hocam sizden bunun mantığını öğrenmek istiyorum bu temel üzerinde en azında kendim değişim yapabileyim.Allah razı olsun.

Hocam bu işin mantığını anlamadım açıklama şansınız varmı?

Sayın Hocalarım kurcalarken sizin sayenizde bişeyler yapmayı başardım heralde.fakat altta örnek sayfası ve ana sayfa dururken yeni sayfa ekliyorum.sonra ana sayfada sayfaları dağıt butonuna basınca yeni eklediğim sayfa siliniyor.bunu nasıl engelleriz.o sayfanın hiç bir şekilde etkilenmesini istemiyorum.İyi çalışmalar.

http://www.dosya.tc/server35/ulF1OP/Sayfalar_na.rar.html

ana yazan sayfayı sağ tıklayınız , kod görüntüleyi tıklayınız açılan kod bölümünde alt tarafta
Private Sub CommandButton3_Click()
altında
If syf.Name <> "Örnek" And syf.Name <> "ana" And syf.Name <> "ana" Then
If syf.Name <> "Örnek" And syf.Name <> "ana" And syf.Name <> "yeni sayfa" Then
olarak değiştiriniz.

Hocam dediğiniz gibi oldu.bide tek sorunum kaldı.oda işler kolonunun altında sadece tahta sayfası açmasını istiyorum.bu kolonda ne varsa açıyor.bu da olursa istediğim formata gelmiş oluyor.Allah razı olsun emekleriniz için.

Hocam bu örnektede ilk işler kolonunda ne varsa sayfa olarak açıyor.bana ilk kolonda tahta değişkeni için tek sayfa açması yetiyor.diğer sayfalar fazladan açılıyor.üçüncü kolondaki kişiler kısmında hepsini sayfalara dökmesi istediğim gibi.sadece işler kısmında tek sayfa açmalı.

Hocam şu anda tam istediğim gibi oldu sayenizde.Hakkınızı helal edin Allah razı olsun.Hayırlı geceler.

Helal olsun iyi çalışmalar.

ZorBey Hocam selamlar.
vermiş olduğunuz çalışmayı istediğim gibi düzenledim.bu çalışmada sayfalarına ayırdığımız verileri başka bir çalışma kitabınada sayfa sayfa atıp eğer farklı veri varsa kaydedebilirmiyiz.arşivlemek için.

ZorBey Hocam yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Geri