• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfaların renklendirilmesi.

izzetk

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Herkese selam,

Excelde sayfaların renklendirilmesi mümkünmüdür?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

sayfa sekmelerinden bahsediyorsanız sekme üstüne sağ tık yaparak çıkan pencereden, sayfanın içine yapacaksanız hüçre seçin ve üst menüden yapın

Birol bey,

Öncelikle alakanıza teşekkürler.

Ancak soruyu yanlış sordum galiba.Excelin altında yer alan sayfa1, sayfa2, sayfa3.....sayfalarının ayrı ayrı renklendirmek mümkünmüdür diye sormuştum.Kolay gelsin.

sayfa1 ' e mouse ile ters tıkla. açılan pencereden sekme rengini seç. buradan istediğiniz rengi istediğiniz sayfaya verebilirsiniz.

Merhaba;

Sheetlerin renklendirilmesi 2003 versiyonundan öncekilerde yok.

Selam.

Teşekkürler ama bu yolu denemiştim.Ancak ekteki örnekte olduğu gibi sağ klik yaptığınızda renlendirme alanı yok.Zannedersem excel 2000.de bu özellik yok.Kolay gelsin.

Evdeki bilgisayarım excel 2003 ve sayfalar üzerinde sağ klik yaptığımda sekme rengi çıkıyor ve renlendirebiliyorum.Tahmin ettiğim gibi İş yerinde kullandığım bilgisayar excel 2000 ve bu özellik yok.Neyse birşey daha öğrendim.

Hepinize iyi akşamlar.

evet excel 2000 de bu özellik yok böyle bişey ekleyebilirmiyiz excel 2000 e veya en iyisi 2003 e geçiş yapmak:)

Geri