• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfaların hepsinin kapanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unsal_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
exel 2010 türkçe
Herkese hayırlı günler. Benim şöle bir sorunum çıktı.Nekadar excel sayfası açarsam açayım sayfalar arası geçiş yapamıyorum.Görev çubuğundan sadece bir sayfa gözüküyor.çıkmak istersemde hepsini kapatıp çıkıyor.Ne teker teker açabiliyorum nede teker teker kapatabiliyorum önceden böle bir sorun yoktu ve bugün 4 saatlik çalışma boşuna gitti :(
Bu sorunu nasıl düzelte biliriz.

Merhaba,

Ortada dosya yok, kim nasıl yardımcı olabilir?

Ben istediklerimi izah edemedim.Resim de daha iyi anlaşılır.Ne kadar excel çalışma kitabı açarsam açayım sadece sadece en son açtığım kitap da çalışabiliyorum , diğerine geçmek için yeniden ilgili kitaba çift tıklayarak açmam gerekiyor.Çıkarkende herhangi bir kitapdan sadece o kitabın kapanması lazım.Ama hepsini birden kapatıyor.
Eklediğim resimdeki gibi olmasını istiyorum kendi bilgisayarımda böle geçiş yapamıyom.

Ekli dosyalar

• excel.jpg
    excel.jpg
    13.4 KB · Görüntüleme: 10
. . .

Şöyle bir ihtimal var.
Office programlarından değilde İşletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir. Birden mi böyle yapmaya başladı, hep mi böyleydi ?

Aynı şeyi Word ilede deneyiniz. Aynı kapanma sorunu onda da olacak mı ?

. . .

Diğer M.office programlarıda ve diğer tüm programlar da sıkıntı yok açık olan dosyalarda geçiş yapabiliyorum ve istediğimi kapatıp çıkabiliyorum.
Dün akşam bir şey yoktu bugün ne oldu ise oldu .

. . .

Bir gün öncesine sistemi geri yüklemeyi deneyiniz.

. . .

Sayın Mustafa,
Verdiğiniz birinci linkin #4 mesajın da aradığım cevabı buldum.Resimdeki yere tıklayınca sorun kalmadı.
Çok sinir bozucu bir durumdan beni kurtardınız.Herkeze teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    20.7 KB · Görüntüleme: 6
Rica ederim. İşinizi gördüğüne sevindim. İyi çalışmalar...

Geri