modoste
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
merhaba sayın hocalarım geçmiş senelerde sorduğum bu sorumu sayın muygun hocam "hs" adlı yardımcı sekme kullanarak çözümleri ulaşmıştık hatırladığım bu ddiğim gibi geçmiş arşivlerimi kaybettiğim için karşıma çıkan çalışmaları tekrar sormak bilgilerinizden yararlanmak istiyorum
sayın muygun hocamdan yine hs yardımcı hücre kullanarak çözüm isteyecem ve tüm hocalarımdan bu sorumun çözümünün alternatif yollarını öğrenmek istiyorum
firmamdaki çok basit tablolarla tutulmuş depo ve makine parkı çalışmalarını sistemlemem daha elverişli neticeler almak istiyorum.
tablom ektedir.
Not: her sekmenin sütun biçimi aynıdır fakat satır sayıları farklı yerlerde sonlanmaktadır.
sayın muygun hocamdan yine hs yardımcı hücre kullanarak çözüm isteyecem ve tüm hocalarımdan bu sorumun çözümünün alternatif yollarını öğrenmek istiyorum
firmamdaki çok basit tablolarla tutulmuş depo ve makine parkı çalışmalarını sistemlemem daha elverişli neticeler almak istiyorum.
tablom ektedir.
Not: her sekmenin sütun biçimi aynıdır fakat satır sayıları farklı yerlerde sonlanmaktadır.