• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfaları tek sayfada listeleme

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
merhaba sayın hocalarım geçmiş senelerde sorduğum bu sorumu sayın muygun hocam "hs" adlı yardımcı sekme kullanarak çözümleri ulaşmıştık hatırladığım bu ddiğim gibi geçmiş arşivlerimi kaybettiğim için karşıma çıkan çalışmaları tekrar sormak bilgilerinizden yararlanmak istiyorum

sayın muygun hocamdan yine hs yardımcı hücre kullanarak çözüm isteyecem ve tüm hocalarımdan bu sorumun çözümünün alternatif yollarını öğrenmek istiyorum

firmamdaki çok basit tablolarla tutulmuş depo ve makine parkı çalışmalarını sistemlemem daha elverişli neticeler almak istiyorum.
tablom ektedir.
Not: her sekmenin sütun biçimi aynıdır fakat satır sayıları farklı yerlerde sonlanmaktadır.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Site içinde kendi mesajlarınızı arattırırsanız çözümleri bulabilirsiniz.
Ayrıca yine site içerisinde sayfa birleştirme ile ilgili arama yaparsanız çok farklı çözüm yöntemlerini bulabilirsiniz.
Ekte iki değişik uygulama var.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sayın muygun hocam
formülle çözümlemenizde hs sekmesinde yardımcı sekmeler kullanıp sonuca yine sonuç çizelgesinide hs sekmesinde belirlediniz sonuç diye ayrı bir sekmede verileri tek listeye alabilirmisiniz ekli dosyayı tekrar düzenleyebilirmisiniz.

teşekkürler muygun hocam hs sayfasındaki M-S sütunları arasını silsem sorun olmaz dimi

Geri