Ekte bir çalışma kitabı mevcut. bu kitap içerisindeki bilgiler, asıl kullandığım "çalışma kitabı" içerisindeki bilgilerin 3 sayfalık birebir kopyasıdır. yapmak istediklerimi kitap içerisinde bakınca basit bir şekilde anlayacağınızı umud ediyorum. aşağıda da kitabın içerisinde örnekler üzerine yazdıklarımın bir kopyasını yapıştırıyorum.
bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
bu çalışma kitabı, fatura kestiğim müşterilerimi takip etmek için oluşturduğum basit bir muhasebe hesabı içeren bir "çalışma kitabıdır".
bu Kitabın içinde Fatura numarası kadar sayfa mevcut.
her numara üzerine çift tıklayınca tıkladığım sayfa numarasına geçen bir kod da mevcut
yapmak istediğim ise şu
şu anda bu kitap içinde 100 lerce fatura mevcut ve excell çok ağırlaştı.
bu sayfaları kitaptan ayırmak istiyorum
ayırdığım bu sayfalar hem excell hem pdf formatında kitaptan ayrılıp bu kitabın bulunduğu "Klasör" içerisine bir alt klasör olan "faturalar" klasörüne kaydedilebilir mi?
eğer bu şekilde kayıt edilebilir ise, bu tabloyu açtığımda "fatura numarası" üzerine çift tıkladığımda bu faturaya ait pdf dosyasını otomatik olarak açabilirmiyim?
100 lerce sayfa mevcut olduğu için bunu bir kod yardımıyla yapmam gerektiğini düşündüm.
bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
bu çalışma kitabı, fatura kestiğim müşterilerimi takip etmek için oluşturduğum basit bir muhasebe hesabı içeren bir "çalışma kitabıdır".
bu Kitabın içinde Fatura numarası kadar sayfa mevcut.
her numara üzerine çift tıklayınca tıkladığım sayfa numarasına geçen bir kod da mevcut
yapmak istediğim ise şu
şu anda bu kitap içinde 100 lerce fatura mevcut ve excell çok ağırlaştı.
bu sayfaları kitaptan ayırmak istiyorum
ayırdığım bu sayfalar hem excell hem pdf formatında kitaptan ayrılıp bu kitabın bulunduğu "Klasör" içerisine bir alt klasör olan "faturalar" klasörüne kaydedilebilir mi?
eğer bu şekilde kayıt edilebilir ise, bu tabloyu açtığımda "fatura numarası" üzerine çift tıkladığımda bu faturaya ait pdf dosyasını otomatik olarak açabilirmiyim?
100 lerce sayfa mevcut olduğu için bunu bir kod yardımıyla yapmam gerektiğini düşündüm.