• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfaları otomatik gizleyip aktarma

NADİR YILDIZ

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Arkadaşlar benim yapmak istediğim kontrol sütununda evet yazdığımda yazdığım satırı ( A-E ) kadar sarı kırmızı boyamalı EVET sayfasına aktarmalı,hayır yazdığımda ise yazdığım satırı ( A-E ) kadar mavi kırmızıya boyamasını ve hayır sayfasına aktarmasını istiyorum..Ayrıca evet hayır yazdığım satıları gizlemesinide ve istiyorum..

Ekli dosyalar

Sayfa1 in kod editörüne aşağıdaki kodları kopyalayın

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
    Dim SonSatir As Integer
    Dim Sayfa As String
    If Target.Column = 4 And Target.Value = "EVET" Or Target.Value = "HAYIR" Then

SonSatir = Sheets(Target.Value).Range("A6550").End(3).Row + 1

Sheets(Target.Value).Range("A" & SonSatir).Value = Range("A" & Target.Row).Value
        Sheets(Target.Value).Range("B" & SonSatir).Value = Range("B" & Target.Row).Value
        Sheets(Target.Value).Range("C" & SonSatir).Value = Range("C" & Target.Row).Value
        Sheets(Target.Value).Range("D" & SonSatir).Value = Range("D" & Target.Row).Value
        Sheets(Target.Value).Range("E" & SonSatir).Value = Range("E" & Target.Row).Value

Sheets(Target.Value).Range("A" & SonSatir & ":E" & SonSatir).Font.Color = -16776961
        Range("A" & Target.Row & ":E" & Target.Row).Font.Color = -16776961
        If Target.Value = "EVET" Then
            Sheets(Target.Value).Range("A" & SonSatir & ":E" & SonSatir).Interior.Color = 65535
            Range("A" & Target.Row & ":E" & Target.Row).Interior.Color = 65535
        ElseIf Target.Value = "HAYIR" Then
            Sheets(Target.Value).Range("A" & SonSatir & ":E" & SonSatir).Interior.Color = 15849925
            Range("A" & Target.Row & ":E" & Target.Row).Interior.Color = 15849925
        End If

Rows(Target.Row).EntireRow.Hidden = True
    End If
End Sub

sayın dalgalikur teşekkür ederim.. istediğim gibi olmuş

Geri