ekteki örnek dosya da bir takım işlemler yapmak istiyorum ama malaesef daha ileri gidemedim ilginiz için şimdiden teşekkürler
Ekli dosyalar
-
87 KB Görüntüleme: 21
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
kusura bakmayın bu gün balığa gideceğim için akşam erkenden yatıp bakmamıştım şimdi geldim balıktan ve sizin değerli yardımlarınız gördüm gayet iyi çalışıyor ikiside elinize sağlık şimdi nasıl yapıldığını incelemeye başlıyacağım anlayamadığım yerde yine yardımlarınıza başvururumSn. Stres dosyanız ekte sunulmuştur. İnceleyiniz.
selamlar.
eline sağlık teşekkürler bu dosyada aslında benim anlatamadığım bir eksik vardı onu butonlarla giderdim ancak ana menüden çıkarken kapat butonu yada çıkış butonu ile çıkmak istedim çıkış butonu yaptım hata veriyor sanırım sadece exit demem yeterli değil dosya ekte bakarsanız excel sayfasına ulaşmak için ana menüdeki EXCEL simgesine tıklayınızArkadaşım umarım işine yarar senin anlattığına göre benim anladığım bu kolay gelsin
On Error Resume Next
With ActiveSheet.PageSetup
.PrintTitleRows = [COLOR="red"]"$1:$1"[/COLOR]
.PrintTitleColumns = ""
.LeftMargin = Application.InchesToPoints[COLOR="red"](0.1)[/COLOR]
.RightMargin = Application.InchesToPoints[COLOR="red"](0#)[/COLOR]
.TopMargin = Application.InchesToPoints[COLOR="red"](0.6)[/COLOR]
.BottomMargin = Application.InchesToPoints[COLOR="red"](0.2): [/COLOR]End With
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = [COLOR="Red"]"a1:F" & [a65536][/COLOR].End(3).Row + 2
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=[COLOR="red"]2[/COLOR], Collate:=True