• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfaları birleştirme

Excel Vers. ve Dili
2003
ekteki dosyadaki sayfaları tek bir sayfada birleştirmem gerekiyor.Daha önce açılan konulara göz attım ama benim dosyama uyarlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim.PDF den excele çevirdiğim için sayfalar da düzensiz olmuş aslında tek sayılı sayfalarda bilgi yok sadece başlık var.Herhalde sayfaları birleştirince filtreleyip silebilirim.

Ekli dosyalar

Foruma hoşgeldiniz.
Birleştirilmiş dosyanız eklidir.
Sizin de belirttiğiniz gibi sayfalar düzenli birşablon şeklinde olmadığı için verileri düzenlemeniz gerekir.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim elinize sağlık yalnız bu tip sayfa birleştirme sanıyorum bundan sonra sık başıma gelecek nasıl yaptığınızı öğrenebilirmiyim??

Çok teşekkür ederim elinize sağlık yalnız bu tip sayfa birleştirme sanıyorum bundan sonra sık başıma gelecek nasıl yaptığınızı öğrenebilirmiyim??

Örnek Yöntem olarak;
Ekli dosyadaki gibi MAKRO butonuna basarak yapabilirsiniz.
Kodları görmek için; Alt sonra F11 tuşlarına basarak açılan VBA editör sayfasında soldaki menüden Modules yazanı tıklayın,altındaki Module yazan yere tıklayın, sağ tarafındaki pencerede kodları görebilirsiniz.

Daha sonra kendi dosyanızda bu makro kodunu dosyanızda yeni bir module ekleyerek uyarlayabilirsiniz.
Bunun için ; Kendi dosyanız açarak; klavyenizde önce Alt sonra F11 tuşlarına basarak açılan VBA editör sayfasında soldaki menüden Yeni bir Module ekleyebilirsiniz.Kodları bu modüle yazmalısınız.
Kodu çalıştırmak için , buton ekleyebilir, veya normal sayfada iken; Alt ve F8 tuşlarına basarak açılan pencerede gördüğünüz makroyu çalıştırabilirsiniz.
Bu konuda forumda oldukça geniş bilgiler mevcut.Araştırarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim emeğinize sağlık

Geri