• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfaları birleştirerek puantaj oluşturmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhabalar;

sitede konuyla ilgili bir sürü bilgi buldum fakat istediğim sonuça ulaşamıyorum...benim istediğim her şantiyeden gelen puantajları ay sonunda birleştirip tek bir sayfada oluşturmak.ama bazı çalışanalar 10 gün başka şantiyede 20 gün başka şantiyede çalışabiliyor.bunları belirleyip en fazla hangi şantiyede çalışıyorsa karşısına onu yazmak.bunu tabikide makroda yapmak istiyorum.sanırım sadece orada olabilir.bir örnek ekledim ilgilenirseniz çok memnun olurumm....

Ekli dosyalar

VErdiğiniz dosyaya göre Tümü sayfasındaki AJ44'e aşağıdaki formülü yapıştırırsanız istediğiniz olur. Ama daha kapsamlı bir şey istiyorsanız, daha geniş açıklama yapmanız gerek:

Kod:
=EĞER(EĞERSAY(D44:AH44;"b")>EĞERSAY(D44:AH44;"m");"Bigadiç";EĞER(EĞERSAY(D44:AH44;"b")<EĞERSAY(D44:AH44;"m");"Manyas";"eşit"))

yusuf bey teşekkür ediyorum ama bu en son uygulanacak şey ben önce sayfaları birleştirmek istorum bazı kişiler farklı şantiyelerde çalışyor 2 tane yazan isimleri bir tane göstermesini istiyorum sayfalar birleştikten sonra söylediğiniz yapılacak.

arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum....

Geri