• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalardan veri çekmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maskex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 32 Bit
Merhabalar ekte hazırlamaya çalıştığım bir odaçalışması var. Ana sayfada Üstteki yerde aşağıda eklediğim sayfalar liste olarak çıkacak ben seçtiğim oda örneğin R202 seçip search yaptığımda ara dediğimde R201 den anasayfaya bilgileri resmi çekmesini istiyorum.Nasıl yapabilirim dosyayı düzenlermisiniz.??

Ekli dosyalar

Merhaba Dosyanız Ektedir

Son düzenleme:
Cok tesekurler ustam.Tam olarak istedigim buydu ancak sadece r303 e kadar secebiliyorum gerisi listede cikmiyor.Acaba nasil cikaracagiz digerlerini..Simdiden cok tesekurler.

Merhaba
İyi Akşamlar
residence
Sayfasında Z Sutununa
Sayfa Adlarını İlave Edin

Hocam çok teşekürler çok güzel oldu ellerinize emeğinize sağlık.. Peki ben bu her sayfaya oda resmi koyacağım veriler geliyor çok güzel resmi nasıl getiricez :D ?

Resmin Sayfanın
Neresine Gelmesini istiyorsunuz

REsim İSimleri Sayfa Adlarımı Olucak

Zaten ana sayfada resmin geleceği yer her sayfada var ben sayfalara gerekli oda için resmi koyacağım.O resim listeden 201 seçersem 201 in resmi ( o üstteki ) ana sayfaya rezidans resmi yazan yere gelecek hangi odayı çekersem o odanınki gelecek.

evet R101 ,R102 olarak gidecek resimler her sayfaya sayfa adı ve o sayfanın uygun resmi

size tekrar ekliyorum dosyayı birkaç değişiklik yaptım R101 için örnek bi resim ekledim mesela.

Ekli dosyalar

Merhaba
Resimli Dosya Ektedir

Son düzenleme:
Harika harika mükemmell..elinize emeğinize sağlık harikasınız gerçekten...Size minnettarım..

İyi Günlerde Kullanın

Merhaba
İyi Çalışmalar
Farklı Bir Örnek
Belki Daha Kullanışlı Olur

Son düzenleme:
Geri