Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Not: açıklamanızda gününe, diğerleri ise hergüne (PAZARTESİ : PAZAR) yazılmaktadır. dan diğer günlere veri yerine gün adı yazılacak gibi algıladım. ikinci ek bu şekilde düzenlendi. (artık hangisi doğru ise...)
Hemen dönüş yapamadım, acil dışarı çıkmıştım, kusura bakmayın.
Gözden kaçan bir açıklama eksiğim olmuş, o da HERGÜN ifadesinden sonra diğer günlerde [ PT (Renkli), SAL (Beyaz), ÇAR (xx) ] olduğu gibi peşine bir parantez açıp içine malzemenin özelliğini de yazmam gerekiyor idi, örneğin HERGÜN (Beyaz) ve/veya HERGÜN (Renkli) ..... gibi,
Ayrıca,
1) "KAT_RAPORU" sayfasında, Ahmet Ziya GÜL seçildiğinde "E4" teki malzemenin verisi de günlere gelmedi,
Merhaba;
Algoritmayı değiştirerek birşeyler yaptım. (Tabloyu hızlandırmak adına tüm formülleri kaldırdım. Tablo daha da hızlandı).
KAT Sayfalarından çoğaltırsanız sayfa adını KAT sekmesinin A1 hücresine manuel yazın. Dosya içerisinde belirttiğiniz kısaltmalarla ilgili benzersizlikler için birşey yapamam. Kısaltmanın doğru girilmesi gerekiyor.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.