• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalardan butonla aktarma

tristanfermat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 365
Elimde bes sayfalik excel dosyasi var ve ilk sayfada buton yardimiyla diger sayfalardaki secili olan hücreleri C, D, E, F, I sütunlarina aktarmak istiyorum (ayni satirda). Bir sonraki veride ayni sekilde ikinci satira bir sonraki üc... Örnek bir dosya varsa paylasabilir misiniz?

Tesekkürler

Merhaba,

Forumda çok fazla sayıda aktarım kodu paylaşıldı.

Örnek dosyayı siz paylaşırsanız ve ne yapmak istediğinizi örneklerseniz dosyanıza göre kod tasarlanabilir.

Merhaba,

Örnek kodu dün hazirlayamamistim simdi hazirladim sizlerle paylasmak istiyorum.
sync4 import yazan sayfanin saginda (N hücresinden baslamak üzere) 3 tane metin kutusu ve 3 tane buton bulunmakta yanlarinda yazan kelimeler ve numaralar diger sayfalarda bulunan veriler ve satir numaralari. Yapmak istedigim sey mesela 1. buton icin metin kutusuna numaralardan birini yazip butona bastigimda keywords sayfasindan ona karsilik gelen B sütunundaki degeri kopyalayip sync4 import sayfasinda bos olan H sütununa yapistirmasi. Ayni sekilde 2. butonda google kategorie sayfasindan kopyalayip J sütununa yapistiracak. 3. butonun yanindaki metin kutusu artikel kategorie sayfasindaki B sütunundan arama yapacak örnegin metine yazdigim bir kelimeden 3 ayri ihtimal var ise bunlar siyah tabloda görünecek ve secip 3. butona tikladigimda i sütununa gelecek. Biraz karisik olmus olabilir yardimci olabilirseniz sevinirim
Tesekkürler.

Ekli dosyalar

Geri